H LG επεκτείνει το οικοσύστημα των LG G5 Friends και μας καλεί να παίξουμε στο διαδραστικό site [Video]

0
Η LG ανακοίνωσε την έναρξη του LG Friends Online Portal (www.LGFriends.com) και συγκεκριμένα την επέκταση του ανοικτού mobile οικοσυστήματός του. Αρχικά, το LG Friends Online Portal θα είναι διαθέσιμο σε βασικές αγορές όπως τις Η.Π.Α, το Ηνωμένο Βασίλειο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Νότια Κορέα και σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

Μόλις βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, πιστοποιημένοι third party προγραμματιστές θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν online κατάστημα στο LG Friends Online Portal για την προώθηση των ιδεών τους και των προϊόντων τους. Αυτό το Portal θα λειτουργήσει επίσης ως community page όπου όποιος ενδιαφέρεται για το LG G5 και το μέλλον των modular smartphones μπορεί να συμμετέχει στη συζήτηση. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το portal για να μάθουν πού μπορούν να αγοράσουν τα LG Friends καθώς και να ενημερωθούν για τις ειδικές προσφορές αναλόγως με τη χώρα στην οποία κατοικούν.

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να επεκτείνει το οικοσύστημα G5, η LG κάλεσε πάνω από 200 προγραμματιστές σε ένα συνέδριο στο Σαν Φρανσίσκο στις 15 Απριλίου. Στη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, οι προγραμματιστές είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία του LG G5 & Friends και να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις από τον κ. Min Kyung-oh, LG executive vice president, τον Δρ. Woo Ram-chan, LG Vice President καθώς και εκπροσώπους των συνεργατών της Google και της Parrot.

Όπως δήλωσε ο Juno Cho, Πρόεδρος της LG Electronics και LG Mobile Communications Company,

“To mobile οικοσύστημά μας είναι μια ευκαιρία για την κοινή ανάπτυξη της LG, των προγραμματιστών αλλά και των καταναλωτών καθώς όλοι συμμετέχουν και μοιράζονται τα οφέληΗ επέκταση του mobile οικοσυστήματος της LG θα είναι η πρώτη μας προτεραιότητα με το G5 & Friends φέτος, καθώς εργαζόμαστε με ζήλο για την προσφορά μιας παιχνιδιάρικης mobile εμπειρίας μέσα από μία διαφοροποιημένη συλλογή ‘Φίλων’”

      





πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top