Huawei VR: Αυτό είναι το VR headset της εταιρείας με λειτουργία όπως το Samsung Gear VR

0
Σειρά της Huawei να μπει στο παιχνίδι της εικονικής πραγματικότητας, με την εταιρεία να προχωρά στα αποκαλυπτήρια του δικού της VR headset στο Πεκίνο, το οποίο λειτουργεί περίπου όπως το Samsung Gear VR και είναι συμβατό με τα Huawei P9, P9 Plus και Mate 8.

Ο χρήστης θα πρέπει να τοποθετήσει μία από τις προαναφερθείσες συσκευές στο Huawei VR και να ανοίξει την αντίστοιχη εφαρμογή για να απολαύσει το περιεχόμενο, με την εταιρεία να ισχυρίζεται ότι το headset της είναι το πρώτο που προσφέρει ήχο 360° αρκεί να υποστηρίζεται προφανώς από το video και τα ακουστικά του χρήστη.



Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει χώρος για να φορά ο χρήστης τα γυαλιά του, αλλά οι φακοί μπορούν να ρυθμιστούν κατάλληλα για μυωπία έως -7.00. Η απόκριση είναι στα 20ms και η γωνία θέασης στις 95°, ενώ έχει προστεθεί φίλτρο προστασίας από την μπλε ακτινοβολία.

Η Huawei δεν ανακοίνωσε ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή, ωστόσο, υπόσχεται ότι στην πρεμιέρα θα υπάρχουν περισσότερες από 4000 δωρεάν ταινίες, περισσότερα από 40 δωρεάν παιχνίδια και τουλάχιστον 150 πανοραμικές εικόνες και ξεναγήσεις.


πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top