LeEco LeSEE: Όταν οι Κινέζοι προκαλούν την Tesla

0
Η κινέζικη LeEco (πρώην LeTV) είναι γνωστή σε εμάς από τα smartphones που λανσάρει, όπως και πολλοί άλλοι Κινέζοι. Σήμερα μάλιστα ανακοίνωσε επίσημα τα LeEco Le Max 2, LeEco Le 2 Pro και LeEco Le 2 χωρίς 3.5χλστ. υποδοχή για τα ακουστικά που αντικαθίσταται από USB Type-C.

Όμως, η LeEco δεν περιορίζεται μόνο στα smartphones και έχει πολύ μεγαλύτερα σχέδια. Σήμερα παρουσίασε το νέο της concept, το οποίο ονομάζεται LeSEE. Πρόκειται για ηλεκτρικό αυτοκίνητο το οποίο έχει τη δυνατότητα να κινείται μόνο του και οι Κινέζοι θέλουν με αυτό να ανταγωνιστούν στα ίσα την Tesla.

Κατά την διάρκεια της επίσημης ανακοίνωσης, CEO της LeEco Jia Yueting οδήγησε το LeSEE με φωνητικές εντολές μέσω του smartphone. Ο ίδιος επεσήμανε ότι όταν κυκλοφορήσει το LeSEE θα βοηθήσει τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας της Κίνας, να φτάσει στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας αγοράς.

Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του οχήματος, μάλλον αυτό θα γίνει κατά την διάρκεια του Beijing Auto Show, που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα. Μέσα έχει LCD οθόνες και η LeEco υπόσχεται να ενσωματώσει διάφορες τεχνολογίες όπως αναγνώριση προσώπου και ικανότητες αυτο-μάθησης.

Δείτε το video:






















Πηγή





Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top