Η LG παρουσιάζει την 34UC98 21:9 Curved UltraWide οθόνη με ανάλυση QHD

0
Η LG παρουσιάζει την 34UC98 21:9 Curved UltraWide οθόνη, ανάλυσης Quad HD (3440 x 1440). Το νέο monitor διαθέτει κυρτή οθόνη IPS αναλογίας 21:9 και προσφέρει επιδόσεις που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Αποτελεί ουσιαστικά μια ολοκληρωμένη πρόταση για τους τεχνολογικά προηγμένους καταναλωτές, αλλά και τους επαγγελματίες των multimedia και των γραφικών τεχνών.

Tο νέο μοντέλο της LG, με σχεδιασμό CINEMA Screen, προσφέρει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία θέασης ενώ διαθέτει ανάλυση Quad HD (3440 x 1440), περίπου 2,4 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με μια οθόνη Full HD και 1,8 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με ένα UltraWide Full HD 21:9 monitor, για υψηλή ευκρίνεια και ζωντάνια στις εικόνες. Προκειμένου να αποδίδει τα χρώματα με υψηλό ρεαλισμό, το monitor 34UC98 εκτελεί βαθμονόμηση σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να βασίζεται στα χρώματα που προβλέπει η κάρτα γραφικών. Επιπλέον, κάνοντας χρήση πάνω από το 99% του χρωματικού χώρου sRGB με σκοπό να αναπαράγει τα χρώματα με εξαιρετική ακρίβεια, αποτελεί μια εξαιρετική λύση για επαγγελματίες φωτογράφους, γραφίστες και video editors.

Το monitor 34UC98 της LG προσφέρει επιπλέον πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, όπως θύρες HDMI, USB 3.0 και θύρα οθόνης, ενώ υποστηρίζει το ThunderboltTM 2 προκειμένου ο χρήστης να μεταφέρει δεδομένα σε συμβατές συσκευές με απίστευτες ταχύτητες που αγγίζουν τα 20 gigabits ανά δευτερόλεπτο. Η θύρα USB 3.0 Quick Charge επιτρέπει στις συμβατές συσκευές να φορτίζουν γρηγορότερα εξοικονομώντας στον χρήστη άπλετο χρόνο, ενώ λειτουργίες όπως οι ‘Reader Mode’ για προστασία των ματιών κατά την ανάγνωση και ‘Flicker Safe’ για ελαχιστοποίηση του τρεμοπαίγματος της οθόνης, κάνουν την εργασία και την ψυχαγωγία ακόμα πιο ευχάριστη και απολαυστική.

Επιπλέον, με τη λειτουργία Split Screen, η οθόνη χωρίζεται σε πολλαπλά τμήματα επιτρέποντας στους πολυάσχολους χρήστες να είναι περισσότερο παραγωγικοί και να υλοποιούν συγχρόνως πολλές εργασίες. Οι προηγμένες επιλογές που προσφέρει περιλαμβάνουν 4 τύπους Picture-in-Picture (PIP) Mode μεταξύ 14 επιλογών. Ο σταθεροποιητής μαύρου χρώματος (Black Stabilizer) από την άλλη πλευρά επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και να έχουν ορατότητα ακόμα και όταν οι σκηνές είναι πραγματικά σκοτεινές. To monitor κάνει επίσης χρήση αλγορίθμων χρωματικής αναθεώρησης για να βοηθήσει εκείνους που έχουν πρόβλημα να ξεχωρίζουν συγκεκριμένα εύρη χρωμάτων ώστε να μπορούν να βλέπουν όλο το σημαντικό περιεχόμενο.

Τέλος, η οθόνη χρησιμοποιεί την τεχνολογία FreeSync, εξασφαλίζει την ομαλή αναπαραγωγή ενός video game, ενώ με την επιλογή Game Mode, ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει την ποιότητα της εικόνας ανάλογα με το είδος (genre) του παιχνιδιού που παίζει όπως FPS, RTS και Custom Game. Το χαρακτηριστικό Dynamic Action Sync επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πιο γρήγορες αντιδράσεις ενώ το ύψος και η κλίση της οθόνης είναι ρυθμιζόμενα για να προσαρμόζονται στις ανάγκες τους. Αυτό καθίσταται εφικτό λόγω της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας ‘ArcLine Stand’ η οποία συνδυάζει την κορυφαία τεχνολογία της οθόνης με τον κυρτό εργονομικό σχεδιασμό για μεγαλύτερη σταθερότητα αλλά και εκλεπτυσμένη αισθητική.

Το νέο monitor LG 34UC98 είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά κατόπιν παραγγελίας.





πηγη





Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top