Samsung: Ετοιμάζει 1/1.7″ CMOS αισθητήρα για τις επόμενες ναυαρχίδες

0
Σύμφωνα με πληροφορίες η Samsung έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός μεγάλου 1/1.7″ CMOS αισθητήρα, ο οποίος προορίζεται για τις επερχόμενες ναυαρχίδες της, όπως αναφέρει το PhotoRumors. Ο νέος αισθητήρας φέρεται να έχει άνοιγμα f/1.4 και ανάλυση μεταξύ 18 και 24 Megapixel.

Με το πέρασμα των χρόνων και τις ναυαρχίδες που λανσάρει η Samsung, έχει κάνει σημαντικές βελτιώσεις στο κομμάτι της κάμερας, και οι ίδιες πληροφορίες τη θέλουν να εντείνει τις προσπάθειές της στο συγκεκριμένο κομμάτι. Αναφέρεται επίσης, ότι ετοιμάζει κι έναν νέο compact αισθητήρα 1/2.3″, αλλά δεν γνωρίζουμε για που προορίζεται.

Τέλος, η Samsung ανακοίνωσε πρόσφατα ότι δεν θα κυκλοφορήσει νέα κάμερα από τη σειρά NX (τουλάχιστον σε κάποιες αγορές) και στόχος της είναι να μεταφέρει τους πελάτες της από τις NX κάμερες, στο κομμάτι του smartphone. Μέρος της προσπάθειας αυτής είναι ένα νέο NX-based interface, ενώ σε γενικές θέλει να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα της εικόνας και γι’αυτό λέγεται ότι ακολουθεί επιθετικό roadmap.

Μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 6 και περιμένουμε να δούμε αν θα έχει ξεκινήσει από κει τις περαιτέρω βελτιώσεις στην κάμερα, ή θα περιμένουμε μέχρι του χρόνου για το Samsung Galaxy S8. Όπως και να έχει, εμείς κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις για ότι διαρρέει.









Πηγή: 1,2




Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top