Shadow of the Beast: Νέο trailer και λεπτομέρειες για το gameplay του remake [Video]

0
Μερικές ημέρες μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Shadow of the Beast (17 Μαΐου αποκλειστικά για το PS4), ο Matt Birch ξαναβρίσκεται στο βήμα του επίσημου PlayStation Blog για να μας αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το gameplay του πολυαναμενόμενου remake.
“Στο παιχνίδι θα συναντήσετε διάφορους τύπους gameplay, από platform και επίλυση γρίφων μέχρι μάχες σώμα με σώμα. Θέλουμε οι gamers να αντιμετωπίσουν διάφορες προκλήσεις και να αναπτύξουν ικανότητες έτσι ώστε να τερματίσουν το παιχνίδι. Είναι το σημαντικότερο κομμάτι της εμπειρίας που θα προσφέρουμε. Παρόλα αυτά, θα υπάρχει και η επιλογή Beginner για μια πιο απλουστευμένη προσέγγιση.
Ένας σημαντικός τομέας για την εξέλιξη του παιχνιδιού είναι το Wisdom of Shadows, ένα κατάστημα όπου θα βρείτε upgrades, φυλαχτά και ειδικές κινήσεις για να εμπλουτίσετε τις ικανότητες σας. Για να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα αντικείμενα θα πρέπει να ανακαλύψετε διάφορα μυστικά και οι αγορές γίνονται ξοδεύοντας Mana.
Ο μηχανισμός μάχης είναι απλός. Οι εχθροί έρχονται είτε από αριστερά, είτε από δεξιά και στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείτε να τους καταστρέψετε με ένα χτύπημα. Βέβαια, όσο εξελίσσεται το παιχνίδι ο κάθε εχθρός αντιδρά διαφορετικά στις επιθέσεις σας και θα πρέπει να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο για να τον εξουδετερώσετε”

         



πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top