Shock Clock: Το wristband που σε ξυπνάει με ηλεκτροσόκ

0
Aν δεν έχετε και την καλύτερη σχέση με το ξυπνητήρι και χρησιμοποιείτε αρκετά συχνά το snooze button, ένα νέο gadget έρχεται να δώσει την λύση, προσφέροντας ξύπνημα με μικρά ηλεκτροσόκ.

To Shock Clock υπόσχεται να εκπαιδεύσει τον εγκέφαλο σας με τέτοιο τρόπο ώστε να ξυπνάτε και να μην πατάτε το snooze button, αφού διαφορετικά κινδυνεύετε από ηλεκτροσόκ. Η διαδικασία ξεκινάει με το wristband να δονείται και να παράγει ένα δυνατό ήχο. Αν αγνοήσετε την δόνηση και τον ήχο και χρησιμοποιήσετε το snooze, τότε το Shock Clock προκαλεί μία σειρά από ηλεκτροσόκ. Σταδιακά, ο εγκέφαλος σας θα μάθει να αντιδρά στην δόνηση και τον ήχο για να προλάβει τα..»χειρότερα», ή τουλάχιστον αυτό υπόσχεται η Pavlok, η εταιρία που αναπτύσσει το wristband.

Tην καμπάνια για το περίεργο και ακραίο wearable μπορείτε να δείτε στο indiegogo ενώ αν η υποστήριξη είναι μεγάλη τότε το Shock Clock μπορεί να αποκτήσει και ένα extra feature, το οποίο θα επιτρέπει σε φίλους σας να ενεργοποιούν το ηλεκτροσόκ σε περίπτωση που δεν έχετε ξυπνήσει.

Η αλήθεια είναι ότι η λύση που προσφέρει το Shock Clock είναι υπερβολική και σίγουρα η εμπειρία του να ξυπνάς με ηλεκτροσόκ δεν θα είναι ευχάριστη, παρ’όλα αυτά υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να βοηθήσει συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων οι οποίοι αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με το ξύπνημα.

Δείτε το video:











Πηγή






Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top