Μετέτρεψε τα χωριά σε πόλεις στο Skyrim

0
Ακόμα και αν το μεγαλύτερο μέρος της κοινότητας των gamers, που συγκαταλέγονται στους fans της Bethesda, είναι όλοι απορροφημένοι από τον post-apocalyptic κόσμο του Fallout 4 και των DLC του, μερικοί modders έχουν μείνει πιστοί στις παραδόσεις του Skyrim, και τώρα επιστρέφουν με ένα νέο και γιγάντιο Mod το οποίο έρχεται να αλλάξει όλα τα χώρια του.

Το Skyrim κυκλοφόρησε ως ένα από τα τελευταία παιχνίδια της γενιάς του, πράγμα αρκετά περιοριστικό για κάποιους τομείς του developement του. Παρ’ότι φυσικά το Skyrim δεν απογοήτευσε σε κανέναν τομέα, θα περίμενε κανείς πώς σε έναν κόσμο με τόσο μεγάλο περιεχόμενο σε χαρακτήρες και αποστολές, το μέγεθος των χωριών έπρεπε να είναι σε ένα αντίστοιχο επίπεδο, πράγμα που δυστυχώς δεν συμβαίνει. Με το νέο αυτό Mod όμως, ονόματι Galandil’s Holds: The City Overhaul, τα μικρά χωριουδάκια μετατρέπονται σε κανονικές πόλεις του μεγέθους των Riften ή Whiterun. Με την σειρά τους, φυσικά και αυτές μεγεθύνονται  και μετατρέπονται σε κανονικές μεγαλουπόλεις. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορούμε να δούμε στο trailer του mod παρακάτω.


        



Φυσικά το Galandil’s Holds: The City Overhaul δεν έρχεται να προσθέσει μόνο μέγεθος στις πόλεις και τα χωριά. Νέα είδη κτηρίων και οχυρών καθώς και πολλά νέα NPCs έρχονται να γεμίσουν τις πόλεις αυτές. Επίσης το mod φέρνει νέα μαγαζιά που με την σειρά τους φέρνουν νέες πανοπλίες και όπλα μαζί τους. Αλλαγές έρχονται και έξω από τα τείχη των πόλεων καθώς νέα μυστικά θα υπάρχουν κρυμμένα σε διάφορες γωνιές του κόσμου του Skyrim, μαζί με μια ολόκληρη σειρά από αποστολές. Τέλος το The City Overhaul θα φέρει και μερικά ενδιαφέροντα features όπως ένα νέο τραπεζικό σύστημα στον κόσμο του Skyrim.


Ελπίζουμε λοιπόν το νέο αυτό Mod  (καθώς και άλλα μετά από αυτό) να συνεχίζουν να εμπλουτίζουν τις εμπειρίες που μας έχει προσφέρει το Elder Scrolls V, ομολογουμένως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της εποχής μας, και μέχρι να δοκιμάσουμε όλο το νέο περιεχόμενο που θα μας φέρει το Galandil’s Holds: The City Overhaul, Game On!




πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top