Smartress: Tο στρώμα σε ειδοποιεί όταν κάποιος χρησιμοποιεί το κρεβάτι σου (όχι για να κοιμηθεί)

0
Η ισπανική εταιρεία Durmet, που ασχολείται με την κατασκευή στρωμάτων, δημιούργησε ένα νέο έξυπνο στρώμα που σου προσφέρει κάτι περισσότερο από έναν άνετο ύπνο. Το Smartress, μπορεί να αντιληφθεί όταν κάποιος άλλος είναι στο κρεβάτι σου.

Για την ακρίβεια, το Smartress μπορεί να καταλάβει όταν αυτός ο άλλος χρησιμοποιεί το κρεβάτι σου όχι μόνο για να κοιμηθεί αλλά για να κάνει σεξ και σε ειδοποιεί.

Το Smartress χρησιμοποιεί 24 αισθητήρες υπερήχων που σε συνδυασμό με έναν αλγόριθμο μπορούν να αντιληφθούν τη συχνότητα και την ένταση της κίνησης σε μια επιφάνεια. Στη συνέχεια χρησιμοποιεί τον «εγκέφαλό» του που τροφοδοτείται από μπαταρίες προκειμένου να στείλει το μήνυμα στον ιδιοκτήτη του.

Το στρώμα δεν είναι τόσο έξυπνο για να γνωρίζει αν το ταίρι σας συγκεκριμένα είναι στο κρεβάτι, αλλά αντιλαμβάνεται όταν λείπετε από το σπίτι και σας ειδοποιεί όταν συμβαίνει κάτι «παράξενο κατά την απουσία σας. Επίσης φαίνεται να είναι αρκετά έξυπνο να ξεχωρίζει πότε κάποιος κάθεται απλά ή πότε τα παιδιά ανεβαίνουν στο κρεβάτι για να παίξουν.

Στόχος των Ισπανών είναι να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της απιστίας το οποίο βεβαίως δεν είναι μόνο δικό τους. Το σλόγκαν της εταιρείας είναι «Αν ο σύντροφός σου δεν είναι πιστός, τουλάχιστον είναι το στρώμα σου».

Προς το παρόν δεν ανακοινώθηκε τιμή για το στρώμα, αλλά μέσα στη σελίδα της εταιρείας μπορείς να πάρεις όλες τις πληροφορίες για το πως θα το αποκτήσεις.

Δείτε το video:















Πηγή





Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top