Νέο survival game: Escape from Tarkov

0
Αυτή την χρονική στιγμή τα Survival/FPS multiplayer παιχνίδια είναι από τα δημοφιλέστερα είδη στην αγορά. Η μόδα αυτή ξεκίνησε με τίτλους όπως το DayZ και συνεχίζει μέχρι τώρα με τίτλους όπως το Tom Clancy’s: The Division. Τώρα έρχεται ένα ακόμα παιχνίδι αποφασισμένο να αφήσει το σημάδι του. Πρόκειται για το Escape from Tarkov, της ρωσικής Battlestate Games. Το σενάριο λαμβάνει χώρα σε ένα παράλληλο κόσμο κοντά στην δική μας εποχή στην φανταστική πόλη Tarkov της Ρωσίας. Το σενάριο θα βασίζεται στο σύμπαν του Russia 2028, ένα παιχνίδι όπου σύμφωνα με τους δημιουργούς του το Stalker, θα συναντάει το Skyrim. Εσείς, ως μισθοφόρος, θα πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο στρατιωτικές οργανώσεις: την USEC η οποία ελέγχεται από μια διεθνή εταιρία, την Terra Group και σκοπός της είναι να καλύψει τις ύπουλες δουλειές των εργοδοτών της, και την BEAR, μια οργάνωση υπό της διαταγές της ρωσικής κυβέρνησης με σκοπό να ανακαλύψει τα μυστικά της Terra Group. Μεταξύ άλλων θα πρέπει να πολεμήσετε εναντίων των ντόπιων κατοίκων οι οποίοι προσπαθούν να βγάλουν κέρδη από το χάος που επικρατεί.


Escape from Tarkov 2


Το Escape from Tarkov, όχι μόνο βασίζεται σε άλλα πετυχημένα survival παιχνίδια, αλλά φαίνεται πως προσθέτει νέα στοιχεία στο είδος. Δεν θα υπάρχουν μόνο οι κλασσικοί πόντοι υγείας, αλλά θα πρέπει να προσέχετε για κατάγματα, μώλωπες, δηλητηριάσεις, έλλειψη ενέργειας και άλλες συνθήκες που αν δεν τις προσέξετε θα σας οδηγήσουν σε πρόωρο θάνατο. Οι δημιουργοί στοχεύουν σε ένα βαλλιστικό σύστημα που βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα και δίνουν έναν ρεαλιστικό χαρακτήρα στα όπλα προσθέτοντας παράγοντες όπως συντήρηση και τροποποίηση. Για παράδειγμα αν πυροβολείτε συνεχόμενα, είναι πολύ πιθανό το όπλο να υπερθερμανθεί, αφήνοντάς σας στη μέση της μάχης ανυπεράσπιστο (και κατά πάσα πιθανότητα νεκρό). Επίσης θα είναι εφικτή η προσαρμογή νέου εξοπλισμού στα όπλα σας όπως σκόπευτρα, μεγαλύτεροι γεμιστήρες και λοιπά εξαρτήματα που θα σας δώσουν το προτέρημα σε μια μάχη.


Η Battlestate Games ελπίζει να κυκλοφορήσει το παιχνίδι μέσα στο 2016 για PC και Mac.  Ελπίζουν επίσης να εισάγουν το παιχνίδι στο Steam. Μέχρι στιγμής έχει βγει στη δημοσιότητα αρκετό υλικό, με πιο πρόσφατο ένα βίντεο από την άλφα-έκδοση του παιχνιδιού.







πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top