Trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας για το Wasteland Workshop

0
Σχεδόν δύο μήνες αργότερα από την ανακοίνωση της Bethesda για τα πρώτα 3 DLC για το Fallout 4, έρχεται το trailer καθώς και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Wasteland Workshop, το δεύτερο από τα DLC αυτά, που όρισε η εταιρία ότι  θα κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο. Σε αντίθεση με την κυκλοφορία του τρέιλερ του προηγούμενου DLC, Automatron, αυτήν την φορά η Bethesda αποφάσισε να αποκαλύψει και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Σε αυτό το DLC δίνεται στον παίκτη η ευκαιρία να αιχμαλωτίσει διάφορα ζωντανά πλάσματα που βρίσκονται στον απέραντο κόσμο του Fallout 4, όπως raiders ή Deathclaws. Στην συνέχεια ο παίκτης θα μπορεί επίσης να εξημερώσει τα πλάσματα αυτά, καθώς και να τα βάλει να παλέψουν σε μία ειδική αρένα. Επιπλέον, το DLC αυτό θα φέρει και κάποιες καινούργιες επιλογές σχεδίασης και design για τα  settlement του παίκτη. Πολλά από αυτά έχουν ήδη εισαχθεί στο παιχνίδι μέσα από διάφορα mods, αλλά παρόλα αυτά η Bethesda κατάφερε να τα ξεπεράσει σε ποσότητα περιεχομένου. Ας πάρουμε λοιπόν μια μικρή γεύση του DLC Wasteland Workshop στο Official Trailer του.





Το Wasteland Workshop, το μικρότερο από τα 3 DLC του Fallout 4 θα κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου στην τιμή των 4.99$ USD. Περισσότερες πληροφορίες για τα DLC του Fallout 4 μπορείτε να βρείτε εδω. Περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία να δοκιμάσουμε όλα τα καινούργια πράγματα που θα προστεθούν στο αγαπημένο μας Fallout 4, και μέχρι τότε, Game On!



πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top