Νέο μεγάλο update για το The Long Dark

0
Από τη μέρα κυκλοφορίας του, το Σεπτέμβριο του 2014, το The Long Dark έχει προσφέρει αμέτρητες ώρες διασκέδασης σε όλους τους fans του παιχνιδιού, μέσα στο δύσκολο και αντίξοο περιβάλλον του. Όμως τώρα, σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, έφτασε ο καιρός για μια αλλαγή.

Το στούντιο που ασχολείται με το development, Hinterland, ανακοίνωσε στις 20 Απριλίου τον ερχομό του νέου update ονόματι Τireless Menace, το οποίο έρχεται να εμπλουτίσει τον δύσκολο κόσμο του Long Dark. Μεγάλη αλλαγή στο νέο update θα γίνει στο σύστημα ξεκούρασης. Μέχρι τώρα ο παίκτης είχε την επιλογή να ξεκουράζεται όποτε ήθελε, αρκεί να βρισκόταν σε ένα ζεστό και άνετο μέρος, πλέον αυτή η επιλογή δεν θα υπάρχει πια, καθώς ο παίκτης θα μπορεί να ξεκουράζεται μόνο όταν η ώρα της ημέρας είναι κατάλληλη. Αυτό σημαίνει πως από εδώ και στο εξής ο ύπνος και η κούραση γίνονται πόροι, τους οποίους ο παίκτης πρέπει να διαχειρίζεται σωστά, αφού πλέον δεν θα μπορεί απλά να κοιμηθεί λιγάκι πριν βγει να βρει υλικά για επιβίωση ή να εξερευνήσει τη γύρω περιοχή.

Μια άλλη μεγάλη προσθήκη στο Long Dark με το Τireless Menace είναι τo Challenge Mode. Αυτό θα προσθέσει νέους στόχους στο σχετικά απλοϊκό Sandbox mode, προσφέροντας πολλές προκλήσεις στους παίκτες. Μια ματιά στο καινούργιο Challenge mode, στο νέο σύστημα ξεκούρασης, αλλά και σε κάποιες ακόμη μικρές αλλαγές, όπως του UI, μπορούμε να δούμε στο Trailer του Tireless Μenace παρακάτω:






Αναλυτικά τα patch notes για το νέο update του Long Dark μπορείτε να βρείτε εδω. Ελπίζουμε λοιπόν το Τireless Menace να εμπλουτίσει και να βελτιώσει το ήδη κορυφαίο αυτό survival game, δίνοντας μεγαλύτερο βάθος στο « Άνθρωπος εναντίον φύσης » concept του και μέχρι να μπορέσουμε να το δοκιμάσουμε, Game On!



πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top