Xiaomi Max: Το νέο phablet με οθόνη 6.4 ίντσες;

0
H Xiaomi την περασμένη εβδομάδα διεξήγαγε ψηφοφορία κατά την οποία οι χρήστες έπρεπε να αποφασίσουν πως θα ονομάζεται το νέο της smartphone. Μέσα στις επιλογές ήταν Xiaomi Plus, Xiaomi Big και Xiaomi Max, με το τελευταίο να κερδίζει.

Αφού λοιπόν η επόμενη συσκευή της Xiaomi θα ονομαστεί Xiaomi Max, λογικά μιλάμε για phablet. Η ίδια δεν έχει δώσει καμία πληροφορία, αλλά οι φήμες λένε ότι θα είναι μεγαλύτερο από το 5.7 ιντσών Xiaomi Mi Note και μπορεί να φορά οθόνη 6.4 ιντσών.

Σήμερα διέρρευσαν 2 εικόνες που λέγεται ότι δείχνουν το μπροστινό panel του μη ανακοινωμένου Xiaomi Max. Τα λεπτά bezel στο πλάι, τα capacitive keys, το ακουστικό και η διάταξη των αισθητήρων, θυμίζουν την σχεδιαστική γραμμή της Xiaomi. Ωστόσο, σε αντίθεση με τη ναυαρχίδα Xiaomi Mi 5, δεν υπάρχει κεντρικό κουμπί όπου είναι ενσωματωμένος ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος. Οι πληροφορίες λένε ότι ο αισθητήρας θα είναι ενσωματωμένος στην πλάτη του phablet.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, φημολογείται ότι θα δούμε οθόνη QHD και επεξεργαστή Snapdragon 820. Οι φήμες κάνουν λόγο για ανακοίνωση μέσα στον Μάιο, όμως δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση γι’αυτό κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις.











Πηγή:1,2




Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top