Πώς να καλέσετε οποιονδήποτε, οπουδήποτε στον κόσμο δωρεάν

0
Η έκρηξη του web και των πλατφορμών κινητής, έχει αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούμε για πάντα και μας έχει διδάξει να περιμένουμε άμεσες και απεριόριστες συνομιλίες με τις επαφές μας δωρεάν.
Από εκεί και πέρα, έχουμε εθιστεί σε ατελείωτες ομαδικές επικοινωνίες με τους στενότερους φίλους και επαφές μας. Αλλά τι γίνεται με τις κλήσεις; Υπάρχουν βέβαια εφαρμογές όπως το Skype ή το Viber, αλλά περιορίζονται σε δωρεάν κλήσεις μέσω VoIP, η οποία εξακολουθεί να είναι αναξιόπιστη και σχολαστική. Αν θέλετε να πραγματοποιήσετε μια κλήση στο κινητό τηλέφωνο κάποιου θα πρέπει να έχετε μια πληρωμένη εφαρμογή, όπως το Skype out. Επίσης, αυτό δεν έχει καν λογαριασμό για ομαδικές κλήσεις, και εξακολουθεί να είναι μια ενοχλητική διαδικασία για εγκατάσταση και μπορεί να κοστίσει χρήματα, αν θέλετε να λειτουργήσει σωστά.

Ωστόσο, μία εφαρμογή εμφανίστηκε με στόχο να καταστήσει τις συνομιλίες εντελώς δωρεάν και εύκολες. Το Meucci, είναι μια νέα εφαρμογή που όχι μόνο παρέχει δωρεάν VoIP κλήσεις σε άλλους χρήστες Meucci, αλλά και σε οποιονδήποτε αριθμό GSM σε όλο τον κόσμο. Και ομαδικές, ναι είναι κι αυτές δωρεάν επίσης. Μπορείτε να προσθέσετε όσους συμμετέχοντες θέλετε στην κλήση – ακόμα και αν δεν είναι χρήστες Meucci! Δεν υπάρχουν όρια με το Meucci.

Η εταιρεία αναφέρει ότι στη σημερινή αγορά, οι χρήστες θέλουν οι κλήσεις να είναι δωρεάν όπως ακριβώς τα μηνύματα και άλλες υπηρεσίες. Από εκεί και πέρα, το Meucci προσπαθεί να φέρει την εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων ομάδας, που εγκαινιάστηκε από εφαρμογές όπως το WhatsApp, στην ομάδα κλήση.

Έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μια ομάδα, να πατήστε ένα κουμπί και η εφαρμογή θα συνδεθεί με όλους στην κλήση – είτε έχουν την εφαρμογή είτε όχι. Αυτό το επίπεδο της απλότητας μπορεί να είναι η διαφορά που χρειάζεται ώστε η ομαδική κλήση να απογειωθεί πραγματικά.

Το Meucci είναι μια σταθερή λύση για όσους αντιμετωπίζουν κακές επιδόσεις δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Η εφαρμογή το αντιμετωπίζει με την αυτόματη εναλλαγή μεταξύ GSM και VoIP, ανάλογα με τις περιστάσεις. Έτσι, αν ένα μέρος υποφέρει από κακή σύνδεση δεδομένων, το Meucci θα τη μεταφέρει αυτόματα σε μια πιο αξιόπιστη σύνδεση.


CgF3uafWEAE5o3G δωρεάν


«Στις μέρες μας, δεν είναι ασυνήθιστο για τους φίλους, τις οικογένειες και τους επιχειρηματικούς εταίρους να βρίσκονται σε όλο τον κόσμο και το να βρουν το σωστό χρόνο και τη σωστή πλατφόρμα είναι ήδη αρκετά δύσκολο. Θέλουμε να καταπολεμήσουμε και να λύσουμε αυτό το πρόβλημα, ώστε η απόσταση να μην έχει κανένα νόημα και να μην χρειάζεται να το σκεφτείτε, απλά να τηλεφωνήσετε» δήλωσε ο CEO του Meucci, Rubi Kizner.

Έχουμε αρκετά πράγματα να ανησυχούμε στη ζωή. Το Meucci θέλει να κάνει τη ζωή απλή για τους ανθρώπους να επικοινωνούν. Δοκιμάστε το κι εσείς σε iOS και Android.




πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top