Το Borderlands 3 βρίσκεται υπό ανάπτυξη

0


Στα πλαίσια του PAX East, η Gearbox Software δήλωσε πως αναπτύσσει ένα νέο Borderlands παιχνίδι.  H ανάπτυξη του 3ου Borderlands τίτλου, θα αρχίσει όταν τελειώσει η παραγωγή του Battleborn και των DLC’s του. Ο CEO και πρόεδρος της Gearbox, Randy Pitchford, δήλωσε τα εξής:
To γεγονός  πως θα υπάρξει νέος Borderlands τίτλος, δεν είναι κάποιο μυστικό. Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε αν θα το ονομάσουμε Borderlands 3. Μπορεί να το ονομάσουμε και Borderlands 4 αν θέλουμε.
Lilith


Ο σεναριογράφος θα είναι ο chief creative Mikey Neumann, που είναι επίσης ο voice actor του Scooter. Στην συνέχεια αποκάλυψε πως ένας νέος πιθανός χαρακτήρας του νέου παιχνιδιού, θα είναι ο γιος του Scooter ονόματι Scooper.Παρόλα αυτά, δεν είναι σίγουρο αν θα είναι «μέρος» του νέου παιχνιδιού. Στο Battleborn, θα υπάρχουν πολλά easter eggs από προηγούμενους Borderlands τίτλους.
Όσο αφορά τα DLC’s, ο creative director του Battleborn Randy Varnell , σχολίασε ότι μπορεί να εμπεριέχονται easter eggs και απ’ το νέο Borderlands.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. H νέα προσθήκη της σειράς αποτελεί τον 3ο Βorderlands τίτλο που αναπτύσσετε απ’ την Gearbox Software, καθώς το Borderlands: The Pre-sequel δημιουργήθηκε από 2K Australia.

Οι πληροφορίες αυτές  δόθηκαν στα «φώτα της δημοσιότητας απ’ το Eurogamer, που ήταν παρόν στο Panel της Gearbox. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως χαρακτήρες του Battleborn, θα ενταχθούν στο Rock Band 4 ως μουσικοί.


gearbox-confirms-that-borderlands-3-will-be-its-next-game-146136475929




πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top