Huawei P9: Teardown και βαθμολογία 7/10 από iFixit

0
Τα παιδιά από το iFixit πήραν στα χέρια τους το προσφάτως ανακοινωμένο Huawei P9, το ξεβίδωσαν, μας δείχνουν πως είναι από μέσα και μας δίνουν τη βαθμολογία τους σχετικά με το πόσο εύκολη είναι η επισκευή του νέου smartphone.

Η τελευταία ναυαρχίδα του Κινέζου με την dual κάμερα στην πλάτη, κατάφερε να πάρει βαθμολογία 7 στα 10. Υπενθυμίζουμε ότι το Samsung Galaxy S7 είχε χαρακτηριστεί ως το πιο δύσκολο στην επισκευή, ενώ η βαθμολογία του LG G5 ήταν 8 στα 10.

Η Huawei έχει χρησιμοποιήσει modular κομμάτια με συνδέσεις που είναι εύκολο να ανοίξουν. Υπάρχει «σωστή» καλωδίωση και ελάχιστη κόλλα. Επιπλέον, η πρόσβαση στην μπαταρία είναι πολύ εύκολη, η αλλαγή της απαιτεί κάποια βασική γνώση, όμως δεν είναι δύσκολη.

Στα αρνητικά είναι η οθόνη που για να αντικατασταθεί χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί σχεδόν ολόκληρη η συσκευή. Ένα άλλο μείον είναι η χρήση βιδών με πέντε ακτίνες, οι οποίες χρειάζονται ειδικό εργαλείο για να ξεβιδωθούν. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι το setup της κάμερας του Huawei P9 είναι λίγο πιο κοντό από εκείνο του iPhone 6s, γι αυτό δεν προεξέχει.


huawei-p9-teardown-01-570

huawei-p9-teardown-02-570

huawei-p9-teardown-03-570


huawei-p9-teardown-04-570

huawei-p9-teardown-05-570

huawei-p9-teardown-06-570

huawei-p9-teardown-07-570







Πηγή







Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top