iPhone 7 Plus: Με μνήμη RAM 3GB λόγω της dual camera;

0
Για το επερχόμενο iPhone που θα ανακοινώσει η Apple το φθινόπωρο έχουν ακουστεί πολλές φήμες οι οποίες υποστηρίζονται από κάποιους και καταρρίπτονται από άλλους. Μια από αυτές είναι η dual camera στο iPhone 7, φήμη η οποία συνεχίζει να υποστηρίζεται.

Αυτή τη φορά οι εκτιμήσεις έρχονται από τον «διάσημο» αναλυτή της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, ο οποίος έχει αποδειχθεί αρκετά σωστός σε ότι αφορά στην Apple. Αναφέρει ότι η dual-iSight κάμερα θα είναι σε όλα τα μοντέλα του iPhone 7 Plus και όχι απλά σε κάποια ειδική έκδοση.
Επιπλέον, ο ίδιος αναφέρει ότι το 5.5 ιντσών iPhone 7 Plus θα έρθει με μνήμη RAM 3GB και αυτό επειδή θα χρειάζεται περισσότερη RAM λόγω των απαιτήσεων που θα έχει το dual-camera setup. Αν ισχύουν πράγματι οι πληροφορίες, αυτή θα είναι μια βελτίωση από τα 2GB RAM που έχουν σήμερα τα iPhone 6s. Ωστόσο, για το 4.7 ιντσών iPhone 7 με την μονή κάμερα, αναφέρει ότι θα ενσωματώνει μνήμη RAM 2GB.

Τα dual-camera modules λογικά η Apple θα τα προμηθευτεί από Sony και LG Innotek. Ο Kuo εκτιμά ότι η Apple θα αποστείλει 30 εκατ. iPhone 7 μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Η Apple παραδοσιακά ανακοινώνει το iPhone μέσα στον Σεπτέμβριο και αναμένουμε να κάνει το ίδιο και φέτος. Μέχρι τότε εμείς κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.


iphone-7-plus-dual-camera-render-01-570




Πηγή





Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top