Judgement: Apocalypse Survival|Preview

0




Το Judgement: Apocalypse Survival είναι ένα indie παιχνίδι colony simulation, δηλαδή ένα παιχνίδι στο οποίο βιώνετε την προσομοίωση της δημιουργίας μιας αποικίας, το οποίο περιλαμβάνει αποστολές τακτικής μάχης με σκοπό την επιβίωσή σας στον όλεθρο της Αποκάλυψης. Το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε Early Access και είναι διαθέσιμο στο Steam στην τιμή των 14,99 ευρώ. Το development και την κυκλοφορία του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Suncrash.

Πλοκή

Εν μέσω camping, μια παρέα τεσσάρων ατόμων έρχεται αντιμέτωπη με ένα τρομακτικό πλάσμα, το οποίο φαίνεται να έχει εχθρικές, ή μάλλον δολοφονικές, διαθέσεις. Πρόκειται για έναν από τους πολλούς δαίμονες της Αποκάλυψης, οι οποίοι προσπαθούν να κυριαρχήσουν στον κόσμο. Ακολουθώντας το ένστικτο της επιβίωσης που τους καθοδηγεί, καταφέρνουν να σκοτώσουν το δαίμονα, χάνοντας όμως ένα μέλος της παρέας. Οι επιζώντας καταφεύγουν στην πόλη τους, για να την βρουν τυλιγμένη στις φλόγες κι έτσι καταλήγουν σε ένα απομονωμένο χωριό.


judgement 3


Η ελπίδα δεν έχει χαθεί και οι επιζώντες μάχονται για να χτίσουν μια νέα κοινωνία από την αρχή. Πρέπει όμως να εξασφαλίσουν στους εαυτούς τους ένα καταφύγιο, να εντριφίσουν σε επιστήμες και σκοτεινές τέχνες, και να πολεμήσουν με ό,τι βρουν, δημιουργήσουν ή καλέσουν. Μαζεύοντας κι άλλους επιζώντες, ετοιμάζονται να δημιουργήσουν τη δική τους κρυφή αποικία. Πρέπει να εξερευνήσουν το περιβάλλον γύρω τους, να δώσουν μάχες με πλάσματα της αβύσσου σε πραγματικό χρόνο, να κατασκευάσουν και να αναβαθμίσουν τις ικανότητές τους.

Gameplay

Όταν ξεκινάει το παιχνίδι, έχετε τον έλεγχο μιας μικρής ομάδας επιζώντων, καθένας από τους οποίους φέρει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Έχετε τη δυνατότητα να τροφοδοτήσετε με πόντους αυτά τα χαρακτηριστικά, δίνοντας έμφαση σε αυτά που πιστεύετε πως χρειάζεστε περισσότερο. Τα stats αυτά επηρεάζουν την απόδοση των επιζώντων σε διαφορετικούς τομείς, όπως το crafting. Κάθε μέλος της ομάδας σας πρέπει να αναλάβει ένα ρόλο, προσαρμοσμένο πάντα στις ικανότητές του, έτσι ώστε σταδιακά να δημιουργήσετε μια βιώσιμη αποικία.

Το σημαντικότερο κομμάτι του παιχνιδιού είναι η διατήρηση ισορροπίας. Πρέπει τόσο να εκπαιδεύετε τους επιζώντες, ώστε να εξελιχθούν οι ικανότητες και η αποτελεσματικότητά τους, όσο και να προσθέτετε νέους για να ενδυναμώνετε την αποικία σας ενάντια στον κίνδυνο των δαιμόνων. Όσον αφορά στον τομέα της άμυνας απέναντι στους προβλεπόμενους κινδύνους, θα παρατηρήσετε πως όσο εξελίσσετε τα crafting skills των μελών σας, τόσο πιο πολλές επιλογές έχετε για την κατασκευή όπλων και βάσεων άμυνας.


judgement 2


Ωστόσο, όπως είναι φυσικό, δε θα καταφέρνετε πάντα να αποφεύγετε επιθέσεις από εχθρικούς δαίμονες. Λίγο πριν την εισβολή τους στην αποικία σας, δέχεστε προειδοποίηση για τον ανερχόμενο κίνδυνο και διαθέτετε ένα χρονικό διάστημα προετοιμασίας. Κατά τη διάρκειά του, μπορείτε να εφοδιάσετε τους επιζώντες με πανοπλίες, όπλα και health packs.

Επίσης, ξεφεύγοντας από τα στενά όρια της αποικίας σας, μπορείτε να αναθέσετε στα μέλη της ομάδας σας την εξερεύνηση της γύρω περιοχής. Έτσι, η ομάδα σας θα βρει νέες περιοχές και θα έρθει αντιμέτωπη με δαίμονες. Κάθε επιτυχής μάχη ανταμείβει το μέλος της ομάδας σας με reward.
Όσον αφορά το σύστημα μάχης, απαιτεί προσεκτική επιλογή των συμμετεχόντων στη μάχη, οι οποίοι δεν πρέπει να ξεπερνούν τους πέντε, βάσει του κινδύνου που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Η μάχη, όπως και η εξερεύνηση είναι δική σας επιλογή και εναπόκειται στην κρίση σας. Μην ξεχνάτε ότι παράγοντες, όπως η τοποθέτηση σας στο χώρο και το γύρω περιβάλλον επηρεάζουν άμεσα τη μάχη.

Τέλος, έχετε την επιλογή να επεκτείνετε την ομάδα σας, προσθέτοντας μέλη που διασώζετε από κινδύνους.



πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top