LG G5: Ελλάδα κυκλοφορεί σήμερα με τιμή 699 ευρώ

0
Εχτές  25 Μαίου κάνει ντεμπούτο στην ελληνική αγορά το LG G5 το αρθρωτό (modular) smartphone της LG που θέλει να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της σειράς G με τα επιτυχημένα G2, G3 (not) και G4. Το νέο G5 με οθόνη 5.3 ιντσών QHD LCD και επεξεργαστή Snapdragon 820 κυκλοφόρησε με τιμή 699 ευρώ.

Το LG G5 έχει μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD και αποσπώμενη μπαταρία 2800mAh. Διαθέτει αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 6.0.1 Marshmallow.

Σε ότι αφορά την κάμερα του LG G5, αυτό δεν έχει μια αλλα δύο κεντρικές. Η μια κάμερα έχει 75° Field of View (FoV) και αισθητήρα 16 Megapixel, η δεύτερη κάμερα 135° FoV και αισθητήρα 8 Megapixel. Οι εικόνες και από τις δυο κάμερες μπορούν να ενωθούν με διάφορα εφέ και για προεπισκόπηση σε πραγματικό χρόνο. Η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Megapixel.

Ο πρωτοποριακός modular σχεδιασμός μπορεί να μετατρέψει το LG G5 σε ψηφιακή κάμερα, σε hi-fi player και σε πολλά άλλα, χωρίς να γίνεται συμβιβασμός ούτε από αισθητικής, ούτε από λειτουργικής πλευράς. Τα διαθέσιμα αξεσουάρ που ονομάζονται LG Friends είναι: CAM Plus, 360 CAM, 360 VR και Hi-Fi Plus με B&O Play.



LG G5 Greek Market Release




πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top