Moto G4: Το μπροστινό panel δείχνει οθόνη 5.5″ Full HD

0
Στις 9 Ιουνίου η Lenovo (στην οποία ανήκει πλέον η Motorola και το Moto brand) έχει προγραμματίσει press event, όπου μεταξύ άλλων ίσως δούμε την επίσημη ανακοίνωση του Moto G4. Μιας και έχουμε ακόμη έναν μήνα μπροστά μας, προς το παρόν αρκούμαστε στα leaks.

Ένα από αυτά είναι το panel που διέρρευσε και λέγεται ότι ανήκει στο Moto G4 (ή αλλιώς Moto G 4ης γενιάς ή Moto G 2016). Φαίνεται ότι το μη ανακοινωμένο Moto G θα έρθει με οθόνη 5.5 ιντσών Full HD (1080p), βλέπουμε την εγκοπή για κεντρικό κουμπί όπου μπορεί να μπει ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Θυμίζουμε ότι η Lenovo έχει δηλώσει πως όλες οι συσκευές της Motorola θα έρθουν με βιομετρικούς αισθητήρες, οπότε είναι αναμενόμενο να δούμε αισθητήρα αποτυπωμάτων στο Moto G4

Τέλος, να σημειωθεί ότι έχει ακουστεί και η ύπαρξη του Moto G4 Plus, οπότε το παραπάνω panel να ανήκει σε αυτό. Από τεχνικά χαρακτηριστικά λέγεται ότι θα φορά μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, κάμερα 16 Megapixel, laser autofocus και NFC. Το κανονικό Moto G4 φημολογείται με μνήμη RAM 2GB, χωρητικότητα 16GB και κάμερα 13 Megapixel.


moto-g4-panel-570




Πηγή





Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top