Νέο Need for Speed το 2017

0
Η Ghost Games δουλεύει πάνω στον νέο τίτλο Need for Speed, τον οποίο σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο, σύμφωνα με μια ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

Το Speedlist Update θα είναι το τελευταίο του τωρινού παιχνιδιού, το οποίο θα περιλαμβάνει μια σειρά από multiplayer playlists. Επίσης, ένα νέο Community Event ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο, το οποίο θα προσφέρει 1,000$ in-game credits από όλα τα Drag Events.

Από τη μέρα που κυκλοφόρησε το παιχνίδι στις 5 Νοεμβρίου, οι παίκτες έχουν μαζέψει πάνω από 9.9 δισεκατομμύρια REP points, έχουν πάρει μέρος σε πάνω από 10 εκατομμύρια Drag Events, έχουν κερδίσει πάνω από 53 εκατομμύρια Eddie’s Challenge Events και έχουν μαζέψει σχεδόν 2.5 τρισεκατομμύρια από in-game cash. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στατιστικά από αυτά που έχουν καταφέρει οι παίκτες στο παρακάτω σχεδιάγραμμα.

Το τελευταίο update του Need for Speed κυκλοφόρησε τον Μάρτιο μαζί με τα Hotrods. Τον ίδιο μήνα, κυκλοφόρησε και η έκδοση για PC ή οποία υποστήριζε ανάλυση 4Κ, ξεκλειδωμένο framerate και πολλά περιφερειακά.

need




Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top