Το project Cars Game of the Year Edition Κυκλοφορεί σήμερα

0

Η BANDAI NAMCO Entertainment Europe και τα Slightly Mad Studios  ανακοινώνουν  σήμερα  την κυκλοφορία του Project CARS Game Of The Year Edition για PlayStation®4, Xbox One, & PC.Οι οπαδοί του racing ξεκινούν ήδη τις μηχανές τους για να ανακαλύψουν το καλύτερο racing παιχνίδι του 2015 στην πιο ολοκληρωμένη του μορφή, συμπεριλαμβανομένου και των DLCs που έχουν κυκλοφορήσει.


project (2)


Η ολοκληρωμένη sim εμπειρία προσφέρει περισσότερη αξία από ποτέ με περισσότερα από 50 αυτοκίνητα, φθάνοντας συνολικά τα 150, τέσσερις διαδρομές με 35 τοποθεσίες και πάνω από 60 liveries δημιουργημένα από την κοινότητα. Συνολικά, περισσότερα από 500 χαρακτηριστικά και βελτιώσεις έχουν προστεθεί από την κυκλοφορία του προϊόντος. Επιπλέον, το Game Of The Year Edition διαθέτει δύο νέα αποκλειστικά features: τη διάσημη Nurburgring-Nordschieife + GP πίστα και δύο αποκλειστικά Pagani αυτοκίνητα: τα Zonda Revolucion & Huayra BC.


project (3)


Σήμερα, οι παίκτες παιχνιδιών για κονσόλες και PC θα μπουν στη ζωντανή κοινότητα του Project CARS μέσω των προγραμμάτων On Demand & Esports. Το Project CARS είναι το πιο αυθεντικό, όμορφο έντονο και τεχνολογικά προηγμένο racing game στην κατηγορία του sim racing με νέες τεχνολογίες, όπως υποστήριξη για 12K, και Virtual Reality.

Το Project CARS Game of the Year Edition είναι τώρα διαθέσιμο για PlayStation®4, Xbox One, and PC. Ορίστε και το trailer της νέας έκδοσης.



     





πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top