Samsung Galaxy Note 7: Έρχεται αντί του Note 6;

0
Σύμφωνα με νέες φήμες που έρχονται από την Κορέα, το 6ο Galaxy Note στη σειρά, το οποίο αναμένουμε να ανακοινωθεί μέσα στο καλοκαίρι και αποκαλούμε Samsung Galaxy Note 6, ίσως να έχει διαφορετική ονομασία. Αντί για Note 6 λέγεται ότι θα ονομαστεί Note 7.

O λόγος της αλλαγής αυτής (σύμφωνα πάντα με τις μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες) είναι το γεγονός ότι η Samsung θέλει να ευθυγραμμίσει την ονομασία της σειράς Note και S. Έτσι λοιπόν, παραμερίζει το Samsung Galaxy Note 6 για να πάει απευθείας στο Samsung Galaxy Note 7 το οποίο θα ταιριάζει με τα ήδη υπάρχοντα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι Samsung δεν θέλει να δοθεί η λάθος εντύπωση στους καταναλωτές ότι το Note είναι πιο κάτω από τα S λόγω του ότι είναι ένα νούμερο πίσω.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, οι αναφορές μιλούν για κυρτές άκρες στην μπροστά και πίσω πλευρά του επερχόμενου phablet. Από προηγούμενες διαρροές έχει ακουστεί ότι φορά επεξεργαστή Snapdragon 823, μνήμη RAM 6GB και ότι θα είναι αδιάβροχο.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται πριν από τις 20 Αυγούστου που ήρθε το Samsung Galaxy Note 5 πέρσι, έτσι η Samsung θα έχει την ευκαιρία να βρίσκεται στην αγορά για μεγαλύτερο διάστημα μέχρι την έλευση των iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Για όλα τα παραπάνω, κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις μέχρι να γίνει η επίσημη ανακοίνωση.



galaxy note



Πηγή





Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top