Νέα δεδομένα για το Titanfall 2

0
Ένα post στο subreddit του Titanfall 2, πριν από μερικές ώρες, έδινε ορισμένες πληροφορίες αναφορικά με νέα δεδομένα που θα εισαχθούν στο παιχνίδι. To εν λόγω post, το οποίο είχε δημοσιευτεί από τον moderator του subreddit, δεν είναι πλέον διαθέσιμο, καθώς έχει διαγραφεί.

Ωστόσο, το θέμα πήρε διαστάσεις, καθώς φαίνεται πως η πηγή που επικαλούταν, ήταν ασφαλής.


titanfall2-leak


Σε προγενέστερες δηλώσεις της EA, publisher του παιχνιδιού, είχαμε δει πως το παιχνίδι αναμένεται την περίοδο Οκτωβρίου με Δεκεμβρίου 2016. Εικάζεται, σύμφωνα πάντα με το post, πως η διαθεσιμότητα του Titanfall 2 «κλειδώνει» για τον Οκτώβριο του 2016.

Λαμβάνοντας υπόψη, πως ένα ακόμα αναμενόμενο first-person shooter της EA, το Battlefield 1, θα είναι στη διάθεση του κοινού στις 21 Οκτωβρίου, πολλοί άρχισαν να αναρωτιούνται αν η Electronic Arts σχεδιάζει να κυκλοφορήσει σε τόσο κοντινή ημερομηνία και τους δύο τίτλους. Η απάντηση της εταιρίας ήταν άμεση και ήρθε μέσω του CEO της, Andrew Wilson. Στις δηλώσεις του υπογράμμισε πως στην EA Games, πιστεύουν πως δεν είναι κακή ιδέα να δημοσιοποιήσουν την ίδια περίοδο και τους δύο τίτλους, αλλά και πως θεωρούν πως βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση στην κατηγόρια των first-person shooters αυτή τη σεζόν.

Αν αναλογιστεί κανείς, πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του καινούργιου Call of Duty έχει οριστεί για τον Νοέμβριο, ένα τέτοιο σενάριο δεν είναι απίθανο. Πάντα στη λογική πως η EA Games, θέλει με αυτό τον τρόπο να αποσπάσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά των fps και να σταματήσει τη δυναμική της Activision. Επομένως, πάντα σύμφωνα με τις εν λόγω εικασίες, μιλάμε για ημερομηνία κυκλοφορίας του Titanfall 2, προγενέστερη της 21ης Οκτώβρη.


titanfall


Στα ενδότερα του game, η διαρροή αναφέρεται και σε νέες προσθήκες αλλά και αλλαγές, επικαλούμενη την Respawn Entertainment, developer του εν λόγω τίτλου. Σημειώνει χαρακτηριστικά πως θα εισάγει στο παιχνίδι μεγάλο αριθμό νέων δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένου και του grappling hook.

Το grappling hook, σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για να μικρύνει κάποιος την απόσταση από τον Τιτάνα. Επιπροσθέτως, μπορεί να τραβήξει στο έδαφος αντιπάλους που βρίσκονται στον αέρα αλλά και να επεκτείνει το free-running του.

Αναφορικά με τους χάρτες του παιχνιδιού, φαίνεται πως οι διαστάσεις τους θα μεγαλώσουν. Η κίνηση αυτή θέλει να προλάβει πιθανά «κολλήματα» λόγω του μεγάλου αριθμού παικτών που αναμένεται στις multiplayer μάχες.

Τέλος, το post συνοδευόταν και από μια εικόνα, που εντάσσεται στην κατηγορία του artwork.

titanfall 2-artwork


Το γεγονός πως στην εικόνα δεν δίνεται κανένα στοιχείο αφ’ ενός για το grappling hook, αφ’ ετέρου για το σπαθί που παρατηρήσαμε στο teaser trailer που δημοσιεύτηκε, μας επιτρέπει να βγάλουμε ένα – όχι τόσο ασφαλές – συμπέρασμα. Μήπως και τα δύο αυτά στοιχεία, είναι «κλειδιά» που «ξεκλειδώνουν» το βελτιωμένο gameplay του παιχνιδιού;



πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top