No Man’s Sky: Τελευταία νέα και… όχι μόνο

0


Στο διάστημα των προηγούμενων ημερών, είχαν κυκλοφορήσει φήμες – αρχικά – αναφορικά με τις καθυστερήσεις που επρόκειτο να υπάρξουν στην κυκλοφορία του τίτλου.

Αμφότερες Hello Games και Sony, αρνούνταν να σχολιάσουν οτιδήποτε γύρω από την νέα ημερομηνία. Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν. Η Sony επίσημα μας εύχεται… καλό καλοκαίρι, καθώς η νέα ημερομηνία για το αναμενόμενο – από πολλούς – παιχνίδι έχει κλειδώσει, εκτός απροόπτου, για 9 Αυγούστου.

Οι fans του τίτλου όμως φαίνεται πως έμειναν κάθε άλλο παρά ευχαριστημένοι, με κάποιους εξ’ αυτών, να υπερβαίνουν κάποια όρια.

Ο Sean Murray, ένας εκ των δημιουργών της Hello Games, μπροστά σε όλο αυτό το ζήτημα που δημιουργήθηκε, σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Στο σχόλιο του ευχαριστούσε αρχικά όλες εκείνους που στηρίζουν τους developers. Εν συνεχεία απολογούνταν για τις καθυστερήσεις, υπογραμμίζοντας πως προσπαθούν το παιχνίδι να είναι όσο καλύτερο γίνεται.

Η συγγνώμη του όμως άφησε κάποιους παγερά αδιάφορους και τότε έκαναν την εμφάνιση τους οι πρώτες απειλές κατά της σωματικής του ακεραιότητας! Το θέμα πήρε διαστάσεις στο twitter και όπως ήταν αναμενόμενο έκανε την εμφάνιση του το ανάλογο hashtag (#pillowfort).

O δημιουργός φαίνεται ωστόσο να αντιμετωπίζει με χιούμορ την όλη κατάσταση. Σε επόμενη ανάρτηση του προειδοποιεί, πως όποιος προσπαθήσει θα έχει ανάλογη κατάληξη με τους… ληστές στην ταινία «Μόνος στο σπίτι», καθώς έχει «ασφαλίσει» τα κεντρικά της Hello Games.


πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top