Samsung Galaxy Note 7: Με οθόνη 5.8″, Exynos και τιμή 800 ευρώ; [Ολλανδία]

0
Με το Samsung Galaxy Note 5 οι Κορεάτες έκαναν την έκπληξη αποφασίζοντας να μην το φέρουν Ευρώπη, αλλά να επικεντρωθούν σε άλλες αγορές. Έφεραν βέβαια το Samsung Galaxy S6 edge Plus, αλλά για πολλούς δεν ήταν το ίδιο με το Note.

Στο εξής περιμένουμε τον διάδοχο του Samsung Galaxy Note 5, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα ονομαστεί Samsung Galaxy Note 7 και φημολογείται ότι θα έρθει με dual-edge οθόνη.

Οι νέες πληροφορίες που έρχονται από την Ολλανδία, λένε ότι το Samsung Galaxy Note 7 θα έρθει στην ευρωπαϊκή αγορά και θα έχει οθόνη 5.8 ιντσών Super AMOLED QHD, overclocked έκδοση του επεξεργαστή Exynos 8890 που μπήκε στο Samsung Galaxy S7 και μνήμη RAM 6GB. Συγκριτικά με τον προκάτοχό του θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία 4000mAh (αντί για 3000mAh) και κάμερα 12 Megapixel (dual-pixel αισθητήρας). Στο παρελθόν έχει ακουστεί ότι θα έρθει με πιστοποίηση IP68, σκάνερ ίριδας και USB Type-C.

Τέλος και πολύ σημαντικό, το Samsung Galaxy Note 7 αναφέρεται ότι στην Ολλανδία θα κυκλοφορήσει μέσα Αυγούστου με τιμή 800 ευρώ (σε άλλες αγορές ίσως είναι λίγο πιο οικονομικό).











Πηγή





Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top