Galaxy S8 με μπαταρίες LG;

0
Η Samsung δεν έχει τελειώσει με το Samsung Galaxy Νote 7, παρά το γεγονός ότι αποφάσισε την οριστική ανάκληση και διακοπή της παραγωγής μετά τις εκρήξεις στα χέρα χρηστών. Η αποτυχία του Note 7 είναι κάτι που δεν θα ξεχαστεί εύκολα και θα την κάνει να προσπαθήσει περισσότερο για τις επόμενες ναυαρχίδες.

Ωστόσο, παρά τα όσα έχουν συμβεί με το Samsung Galaxy Note 7 οι χρήστες του φαίνεται πως αρνούνται να το αφήσουν και την περασμένη εβδομάδα υπολογίστηκε ότι υπάρχουν 1.9 εκατ. Note 7 εκεί έξω. Δυστυχώς για τη Samsung οι εκρήξεις την ανάγκασαν να φέρει το άδοξο τέλος σε μια συσκευή που θα μπορούσε να τα είχε πάει πολύ καλά σε πωλήσεις.

Κατά την πρώτη ανάκληση, η Samsung είχε κατηγορήσει τις ελαττωματικές μπαταρίες της Samsung SDI, η οποία είχε αναλάβει την κατασκευή του 70% των μπαταριών του Note 7. Σταμάτησε να δέχεται τις μπαταρίες της SDI και απευθύνθηκε στην κινέζικη ATL. Η αλλαγή αυτή το μόνο που κατάφερε να δείξει είναι ότι δεν γίνεται να έφταιγαν μόνο οι μπαταρίες για την υπερθέρμανση της μπαταρίας και την μετέπειτα έκρηξή της.

Εμείς δεν γνωρίζουμε, αν τελικά θα μάθουμε την πραγματική αιτία για τις φωτιές του Samsung Galaxy Note 7, όμως η Samsung θέλει να λάβει τα μέτρα της για το Samsung Galaxy S8. Οι πληροφορίες τη θέλουν να απευθύνεται σε third party προμηθευτές μπαταριών.

Μεταξύ των ονομάτων με τα οποία συζητούν τα στελέχη της Samsung, είναι και η LG Chem. Παρά το γεγονός ότι είναι δυο μεγάλοι αντίπαλοι στην αγορά του Android (και όχι μόνο), δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστούν Samsung και LG, για παράδειγμα κάποια από τα Samsung smartphones χρησιμοποιούν camera modules της LG Innotek

Το deal μεταξύ Samsung και LG δεν έχει κλείσει ακόμη, οπότε δεν έχουμε ούτε επίσημη επιβεβαίωση.




galaxy s8 battery





Πηγή






Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top