iPhone 7: Η έκδοση με 32GB υστερεί από αυτή με χωρητικότητα 256GB;

0
Η Apple διαθέτει τα νέα iPhone 7 σε 3 εκδόσεις με ενσωματωμένη μνήμη 23GB, 128GB και 256GB. Για όσους αναρωτιούνται ποια έκδοση να αγοράσουν, αυτή με τα 32GB είναι σίγουρα η πιο οικονομική. Όμως συγκριτικά με τις άλλες δυο, μάλλον πρέπει να θυσιάσουν τις ταχύτητες εγγραφής της μνήμης.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από κάποια τεστ που πραγματοποίησε το Unbox Therapy. Στο παρακάτω video συγκρίνεται το 3GB iPhone 7 απέναντι στο μοντέλο με ενσωματωμένη μνήμη 256GB. Ενώ η ταχύτητα ανάγνωσης δεν μοιάζει να έχει αισθητή διαφορά, εκεί που παρατηρείται απόκλιση είναι στην ταχύτητα εγγραφής.

Το iPhone 7 32GB έδωσε ταχύτητα εγγραφής 42MB per second, ενώ το μοντέλο με 256GB, 341MB per second. Αυτό σημαίνει 8 φορές πάνω για το iPhone 7 256GB.

Όπως είπαμε, η διαφορά είναι μεγάλη, όσον αφορά στα benchmarks, αλλά τα παιδιά από το Unbox Therapy αποφάσισαν να φύγουν από το θεωρητικό επίπεδο και να δοκιμάσουν τις αποδόσεις του στην πραγματική ζωή. Ξεκίνησαν τη μεταφορά δεδομένων από MacBook στο iPhone με τη χρήση USB καλωδίου. Σε αυτή την περίπτωση χρειάστηκαν 2 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα για να μεταφερθεί ένα αρχείο 4.2GB στο 256GB iPhone 7, ενώ το 32GB iPhone χρειάστηκε σχεδόν ένα λεπτό παραπάνω (3:40).

Να σημειωθεί ότι η διαφορά αυτή παρατηρείται μόνο στην ταχύτητα εγγραφής και όχι στη μεταφορά δεδομένων από το κινητό στον υπολογιστή, εκεί λογικά δεν θα φαίνεται η διαφορά.

Δείτε το video:





iphone 7 writing speed




Πηγή






Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top