Ford Carr-E: Ηλεκτρική πλατφόρμα προσωπικής μετακίνησης

0
Το Carr-E της Ford είναι ένα καινοτόμο, σύστημα προσωπικής μετακίνησης, σχεδιασμένο για να χωράει στο χώρο αποσκευών που συνήθως καταλαμβάνει η ρεζέρβα. Το Carr-E μπορεί να μεταφέρει άτομα ή αντικείμενα έως 120 kg, έχει αυτονομία 22 km και τελική ταχύτητα 18 km/h.

Το πρωτοποριακό αυτό σύστημα μετακίνησης είναι από τα επικρατέστερα που ανέδειξε ο διαγωνισμός καινοτομίας Last Mile Mobility Challenge για λύσεις προσωπικής μετακίνησης που δημιούργησαν υπάλληλοι της Ford.

Ο διαγωνισμός αφορά της βελτίωση των μετακινήσεων σε περιοχές όπου οχήματα δεν επιτρέπονται ή θα αυξήσουν την πρακτικότητα, και θα καθοδηγούν τους οδηγούς να φτάσουν στον τελικό προορισμό αφού παρκάρουν το αυτοκίνητο τους.

Η τετράτροχη συσκευή είναι συμπληρωματική ενός οχήματος και υποστηρίζει τους χρήστες στο τελευταίο σκέλος του ταξιδιού, από το σημείο στάθμευσης μέχρι τον τελικό προορισμό.

Το Carr-E μπορεί επίσης να χρησιμοποιείται για τη μεταφορά βαρέων αντικειμένων. Οι χρήστες απλά τοποθετούν το αντικείμενο στη συσκευή και αυτή ακολουθεί έναν ηλεκτρονικό δέκτη που έχουν στην κατοχή τους.






 ford carr-e

ford carr-e

ford carr-e

ford carr-e





Πηγή




Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top