Κατέφθασε το πρώτο Smartphone με Google Tango!

0
Η Lenovo ανακοίνωσε ότι Phab 2 Pro της θα είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο που ενσωματώνει την λειτουργία Google Tango. Μετά τις αρχικές δηλώσεις για κυκλοφορία το καλοκαίρι και την καθυστέρηση που υπήρξε, γνωρίζουμε τώρα με βεβαιότητα ότι θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου.

Το Project  Tango, είναι μια νέα τεχνολογία της Google που επιτρέπει την επαυξημένη πραγματικότητα στα παιχνίδια και τα βοηθητικά προγράμματα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε μέσα από το Phab 2 Pro και θα δείτε αντικείμενα και πληροφορίες να ενσωματώνονται στον πραγματικό κόσμο.


phab2-pic4-big


Σχετικά με τα χαρακτηριστικά του Lenovo Phab 2 Pro, θα διαθέτει μια εξαιρετική οθόνη 6,4 ιντσών ανάλυσης  QHD 2560×1440 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 652, 4GB RAM, 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, τρεις κάμερες στο πίσω μέρος της συσκευής (μία 16MP, μία κάμερα βάθους και μία motion-tracking camera με infra-red beamer και φακό fish-eye)  με 0,3 δευτερόλεπτα για εξαιρετικά ταχεία εστίαση καθώς και εμπρόσθια κάμερα 8MP, τεχνολογία Dolby Atmos καθώς και  3 μικρόφωνα με δυνατότητα καταγραφής φωνής σε γωνία 360 μοιρών, αλλά και μπαταρία 4.050mAh.




πηγη




Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top