Οι Γιαπωνέζοι λατρεύουν το σεξ, αλλά μόνο το εξωσυζυγικό!

0
Η φήμη που υπάρχει για τους Γιαπωνέζους είναι ότι αγαπούν το σεξ, αλλά όχι το νόμιμο! Μία μελέτη έρχεται τώρα να επιβεβαιώσει τη φήμη αυτή καθώς η ιαπωνική εταιρεία
προφυλακτικών Sagami ανακάλυψε ότι οι Ιάπωνες αν κ ξοδεύουν 19,3 δισ. δολάρια κάθε χρόνο στη βιομηχανία του σεξ, προτιμούν τον «παράνομο» έρωτα, ήτοι, όχι τν επίσημο σύντροφο.

Με τη σειρά της, την έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει και η μεγάλη επισκεψιμότητα στην Ιαπωνία της διεθνούς ιστοσελίδας Ashley Madison, η οποία βρίσκει συντρόφους μόνο σε παντρεμένους που επιθυμούν μια «αλλαγή» στη ζωή τους! Ο ιδρυτής κ διευθύνων σύμβουλος της ιστοσελίδας, Noel Biderman, δηλώνει ότι από τον περασμένο Ιούνιο που η ιστοσελίδα έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην Ιαπωνία, είχε 120.000 μέλη μόνο τις πρώτες δέκα μέρες ενώ η αύξηση των χρηστών και ειδικότερα των γυναικών, είναι πέρα απ κάθε προσδοκία!

Σύμφωνα με τον Biderman οι παντρεμένες Γιαπωνέζες απιστούν σε ποσοστό 55% (!) και δεν μετανιώνουν καθόλου γι' αυτό. Ο Biderman υποστηρίζει ότι ο βουδισμός που είναι η θρησκεία που έχει ασπασθεί η πλειοψηφία των κατοίκων του Ανατέλλοντος Ηλίου, δεν θεωρεί την απιστία αμαρτία. Έτσι οι άπιστες Γιαπωνέζες δηλώνουν υπερήφανες για τα «κατορθώματά» τους και προσθέτουν ότι η απιστία κάνει καλό στ γάμο τους!

Πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε στις 2 Απριλίου δείχνει ότι ενώ στη Δύση μόλις το 8% των γυναικών και το 19% των ανδρών, δεν αισθάνεται ενοχή για την συζυγική απιστία, στην Ιαπωνία μόνο το 8% των ανδρών και το 2% των γυναικών, δηλώνει ότι έχει τύψεις που απάτησε τον νόμιμο σύντροφό του!

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top