Galaxy Note 4, Διαθεσιμότητα, τιμή

0
Άρχισαν να έρχονται οι πρώτες πληροφορίες για το επόμενο Note της γνωστής Κορεάτικης εταιρείας. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το TechBlog.gr σας φέρνει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τα χαρακτηριστικά του Note 4. Το επόμενο ταμπλετόφωνο της Samsung είναι σίγουρα μια πολύ δυνατή συσκευή που θα εντυπωσιάσει τους πάντες.

Η οθόνη του νέου Note θα είναι 8,67 ιντσών Flexible Anamorphic AMOLED Plus(FAAP) ανάλυσης 4K σε Anamorphic format(4096×3112), και θα καλύπτει την περίμετρο της συσκευής! Επεξεργαστής θα είναι ο νέος 8πύρηνος και 64-bit Exynos 1337 χρονισμένος στα 3,37GHz με ενσωματωμένο 4G/5G MODEM και δυνατότητα κλήσης μέχρι και στον Άλφα Κενταύρου.

Το μεγαλύτερο νέο όμως δεν βρίσκεται στο Hardware καθώς η Samsung, αφήνει πίσω το Android προς χάριν του Tizen. Το λειτουργικό της Samsung θα βρίσκεται σε όλα τα επόμενα smartphones της Κορεάτικης εταιρείας.

Τα leaks δεν σταματούν εκεί όμως, σύμφωνα με φήμες το νέο Note θα φέρει 4GB μνήμης DDR4 ultra low voltage και μπαταρία 5200mAh από κυψέλες υδρογόνου, ενώ η camera θα έχει αισθητήρα 60 MPixel με refocus effect μετά την λήψη της φωτογραφίας και βίντεο 4K HDR.

Φυσικά θα έχει σωρεία αισθητήρων όπως περιβάλλοντος φωτισμού, καρδιακών παλμών, ατμοσφαιρικής πίεσης και σεισμικών δονήσεων, μια καινοτομία της Samsung για σεισμογενείς περιοχές όπως η Ελλάδα και η Ιαπωνία.

Από το Galaxy S5 θα δανειστεί την ανθεκτικότητα σε σκόνη και νερό και θα τις ενισχύσει με αντιπυρική προστασία. Η οθόνη πέραν της ολεοφοβικής και υδροφοβικής θα φέρει και ιωαννοφωβική επίστρωση, έτσι δεν θα μπορεί να το αγγίζει αυτός ο φίλος σας ο Γιάννης που πάντα πιάνει τα πράγματά σας και ψάχνει τις φωτογραφίες σας όταν εσείς λείπετε στην τουαλέτα.

Το νέο Galaxy Note αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση IFA του Βερολίνου τον Σεπτέμβριο με τιμή που θα κυμαίνεται στα 1199,99€, θα είναι διαθέσιμο σε 237 χώρες καθώς και στο φεγγάρι.



Galaxy Samsung Note III 2013 Front

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top