Ryse: Son of Rome στα PC

0
Το Xbox One exclusive Ryse: Son of Rome θα μεταφερθεί στα PC , σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Crytek.H γερμανική εταιρεία θα αναλάβει τον ρόλο του publisher για την ψηφιακή έκδοση, ενώ η retail θα διατεθεί από την Deep Silver.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αιματοβαμμένο Action/Hack 'n' slash θα υποστηρίζει 4K ανάλυση, ενώ θα περιλαμβάνει επίσης όλα τα DLC που κυκλοφορήσαν από τον περασμένο Νοέμβριο για το Xbox One.
Πρόκειται για τα Colosseum Pack, Mars Chosen Pack, Duel of Fates και Morituri Pack, ενώ το πακέτο θα περιλαμβάνει επίσης τον χάρτη Ruins και το Legionnaire's Trust Sword, τα οποία περιλαμβάνονταν στην Day One έκδοση του Ryse: Son of Rome για την κονσόλα της Microsoft.

        

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Crytek, το 4K gaming είναι ένα τεράστιο άλμα στην ποιότητα των γραφικών για τα PC και το Ryse πρόκεται να κάνει επίδειξη των δυνατοτήτων των high-end PC. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι τους τελευταίους μήνες η Crytek αντιμετώπιζε σημαντικά οικονομικά προβλήματα και για αυτό τον λόγο αναγκάστηκε να πουλήσει τα πνευματικά δικαιώματα της σειράς Homefront και την Crytek UK στην Deep Silver. Θα πρέπει να τονίσουμε επίσης ότι σύμφωνα με φήμες το Ryse 2 βρίσκονταν στα σκαριά, παρόλα αυτά η ανάπτυξή του δεν προχώρησε, καθώς η γερμανική εταιρεία αρνήθηκε να παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματά του στην Microsoft.

[UPDATE: 4/9/14] Σήμερα ανακοινώθηκε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Ryse: Son of Rome στα PC θα είναι η 10η Οκτωβρίου 2014.

Το κόστος του θα είναι 40 ευρώ. Θα υπάρξει τόσο boxed, όσο και digital version. Η έκδοση για PC θα υποστηρίζει ανάλυση έως και 4K και θα περιλαμβάνει όλα τα DLC και συγκεκριμένα τα Colosseum Pack, Mars' Chosen Pack, Duel of Fates Pack και Morituri Pack, ενώ θα έχετε πρόσβαση στο Ruins multiplayer map και στο Legionnaire's Trust sword, τα οποία εμπεριέχονταν στην Special Edition.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις του RyseOS: Windows Vista SP1, Windows 7 or Windows 8 (64bit) Processor: Intel Dual-Core 2.8 GHz/ AMD Dual-Core 3.2 GHz or better
Memory: 4GB RAM
Κάρτα γραφικών: DirectX 11 graphics card με 1GB video RAM
Χώρος στο σκληρό δίσκο: 26GB

Οι προτεινόμενες απαιτήσεις του Ryse:
OS: Windows Vista SP1, Windows 7 or Windows 8 (64bit)
Processor: Intel Quad-Core or AMD Octo-Core
Memory: 8GB RAM
Κάρτα γραφικών: DirectX 11 graphics card με 4GB video RAM

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top