Vivo X5 Pro: Teaser για selfies με κάμερα 32 Megapixel

0
Η Vivo είναι ανάμεσα στους Κινέζους κατασκευαστές που (προς το παρόν) δεν θεωρούνται mainstream ονόματα, αλλά κατά καιρούς ξεχωρίζουν με τα smartphones που παρουσιάζουν. Η Vivo μας είχε απασχολήσει τελευταία με το Vivo X5 Max που είχε πάχος μόνο 4.8 χιλιοστά.

Όμως, εκτός από το λεπτό πάχος και τα ανύπαρκτα bezel, το trend επιτάσσει καλές κάμερες για selfies. Πολλοί κατασκευαστές βάζουν ευρυγώνιους φακούς και ανεβάζουν τα Megapixel στην μπροστινή κάμερα, για όσους ψάχνουν ένα smartphone για καλές selfies.

Η Vivo όμως μέσα από το νέο teaser της φαίνεται ότι είναι αποφασισμένη να τερματίσει τα κοντέρ λέγοντας ότι η μπροστά κάμερα θα είναι 32 Megapixel. Αυτό σημαίνει ότι η δεύτερη κάμερα είναι μεγαλύτερη από τις εξωτερικές κάμερες που βρίσκουμε στις high-end ναυαρχίδες και έχει καλύτερη ανάλυση από κάποιες compact κάμερες.

Βεβαίως είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι θα έχει τέτοιο αισθητήρα η κάμερα. Αυτό που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι η κάμερα θα είναι στα 8 ή 13 Megapixel και με τη χρήση software θα ανεβάζει τις δυνατότητές της. Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς θα χρησιμοποιήσει η Vivo, αλλά η Oppo έχει ήδη την συγκεκριμένη τεχνολογία η οποία τραβά πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα και τις ενώνει για να δημιουργήσει μια εξαιρετικά λεπτομερή εικόνα υψηλής ανάλυσης.

Κατά τα άλλα, αναμένεται με 2.5D κυρτό γυαλί, μπαταρία 3500mAh, μνήμη RAM 3GB, οθόνη 6 ιντσών, Android 5.0 Lollipop, 64-bit Snapdragon 615 και ανακοίνωση αρχές Μαΐου, ίσως 6 ή 7.



Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top