BlackBerry Priv: Με τιμή 749 δολάρια στο επίσημο κατάστημα

0
Το BlackBerry Priv υπάρχει εδώ και καιρό, γνωρίζουμε ότι θα είναι το πρώτο Android της εταιρείας, η ίδια η Blackberry έχει δώσει επίσημο video, αλλά ακόμη θεωρείται «μη επίσημο». Επομένως μένουν ακόμη να μάθουμε κάποιες βασικές πληροφορίες για την τιμή και τα χαρακτηριστικά του.

Το BlackBerry Priv ανέβηκε στο onine κατάστημα της εταιρείας, μάλλον κατά λάθος διότι στη συνέχεια κατέβηκε αμέσως. Εμφανίστηκε με τιμή στα 749 δολάρια και ημερομηνία αποστολής στις 16 Νοεμβρίου. Να θυμίσουμε ότι οι πληροφορίες λένε πως οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν αύριο Παρασκευή.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η επίσημη σελίδα έδειξε ότι το BlackBerry Priv θα έρθει με οθόνη 5.4 ιντσών (dual-curved), επεξεργαστή Snapdragon 808 με εξαπύρηνη CPU, Adreno 418 GPU, μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB, επεκτάσιμη μέσω microSD έως 2TB.

Ενσωματώνει κάμερα 18 Megapixel Schneider-Kreuznach με 4k video στα 30 fps, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, Phase Detect Auto Focus, μπροστά κάμερα 2 Megapixel, μπαταρία 3410mAh που δίνει 22.5 ώρες χρήσης και τεχνολογία γρήγορης φόρτισης. Το Priv έχει πάχος 9.4 χλστ. και ζυγίζει 192 γρ.
BlackBerry Priv



Πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top