Samsung Galaxy S7: Πληροφορίες για αισθητήρες πίεσης στην οθόνη

0
Την περασμένη εβδομάδα η Synaptics ανακοίνωσε ότι ανέπτυξε νέα touch controllers που δίνουν στα υπόλοιπα κινητά τα χαρακτηριστικά που έχουν Apple και Huawei με το Force Touch και 3D Touch. To ClearForce της Synaptics σου επιτρέπει να αλληλεπιδράς με το κινητό με περισσότερους τρόπους, επεκτείνοντας τις χειρονομίες πέρα από το κλασικό tap και swipe.
Η Synaptics είχε επισημάνει ότι μεγάλα brands έχουν δείξει ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη τεχνολογία και ότι μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2016 θα δούμε τις πρώτες συσκευές με ClearForce.
Οι σημερινές πληροφορίες που έρχονται από το κινέζικο Weibo αναφέρουν ότι μέσα στα μεγάλα ονόματα που θα συνεργαστούν με την Synaptics, είναι και η Samsung. Οι πηγές λένε ότι η τεχνολογία ClearForce θα μπει στην οθόνη του Samsung Galaxy S7, θα επιτρέπει στην οθόνη της επερχόμενης ναυαρχίδας να αντιλαμβάνεται τα διαφορετικά επίπεδα πίεσης, και να προχωρά στις αντίστοιχες εντολές. Είναι το ίδιο χαρακτηριστικό που είδαμε στα iPhone 6s, iPhone 6s Plus και Huawei Mate S.
Το Samsung Galaxy S7 έχει ακουστεί ότι θα ανακοινωθεί νωρίτερα, γύρω στον Φεβρουάριο κάτι που συμπίπτει με το πρώτο τρίμηνο του 2016, που ανακοίνωσε η Synaptics ότι θα δούμε τα πρώτα κινητά με ClearForce. Αυτή τη στιγμή μόνο η Apple κυκλοφορεί ευρέως με την συγκεκριμένη τεχνολογία, αλλά από τις αρχές του 2016 φαίνεται θα μπουν στον ανταγωνισμό για τα καλά και τα Android.
            
clearforce galaxy s7



Πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top