Samsung Galaxy S7: Τρεις εκδόσεις για την επόμενη ναυαρχίδα της

0
Δεν έχουν περάσει παρά λίγοι μήνες από την στιγμή που η Samsung ανακοίνωνε επίσημα το νέο της Galaxy Note 5 μαζί με το Samsung Galaxy S6 Edge+ με την νοτιοκορεάτικη εταιρεία να βρίσκει και πάλι αφορμή για να «τραβήξει» τα βλέμματα αφήνοντας να διαρρεύσουν πληροφορίες για την επόμενη της ανακοίνωση, που αφορά το Samsung Galaxy S7

Νέα στοιχεία εμφανίστηκαν λοιπόν για την νέα ναυαρχίδα το S7 για την οποία μέχρι σήμερα είχαμε ακούσει ότι θα φέρει unibody σχεδιασμό με κατασκευή από κράμα μαγνησίου και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. 

Μήπως όμως θα υπάρξουν τρεις όπως αναφέρουν τα νέα δεδομένα; Ναι, το SamMobile έρχεται να μιλήσει για 3 εκδόσεις, οι δυο θα διαθέτουν διαφορετικούς Exynos επεξεργαστές της Samsung και η μια τον πολυσυζητημένο Snapdragon 820. Η Κορεάτικη Samsung και η LG απέφυγαν να χρησιμοποιούσουν στα δικά τους μοντέλα τον Snapdragon 810 λόγω της υπερθέρμανσης, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι «διαγράφουν» από την λίστα τους την Qualcomm καθώς ο νέος Snapdragon 820 φαίνεται ότι θα ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Ακόμη αποσαφηνίζεται - ανεπίσημα πάντα - πως η έκδοση με τον Snapdragon 820 θα προορίζεται για την αγορά της Κίνας και των ΗΠΑ.

Σε πρόσφατες μετρήσεις ο Exynos 8890 πραγματικά κατέγραψε τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, ενώ για τον Exynos 7422 που αναμενόταν να μπει στο Galaxy Note 5, μαθαίνουμε ότι θα μπει στην έκδοση του Galaxy S7 που προορίζεται για την Ινδία.

Ανεξάρτητα από όλα αυτά, είναι φανερό ότι βασικές λεπτομέρειες για το Galaxy S7 παραμένουν κρυφές. Είναι αρκετά νωρίς ακόμα, αλλά είμαστε σίγουροι ότι όσο περνάει ο καιρός θα διαρρέουν όλο και περισσότερες πληροφορίες.


Πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top