Samsung Stripe και Band: Η Samsung εξελίσσεται με εύκαμπτες μπαταρίες

0
Όσον αφορά στα wearables, οι μπαταριές αποτελούν τον μεγαλύτερο περιορισμό τους. Τα smartwatches «υποφέρουν» από την διάρκεια ζωής της μπαταρίας, με τις ίδιες τις μπαταρίες να επιβάλουν επιπλέον σχεδιαστικούς περιορισμούς. Πολλές εταιρείες εργάζονται πάνω σε διάφορες τεχνολογίες και μία από αυτές είναι η Samsung, η οποία έχει να μας δείξει την νέα Stripe μπαταρία της.

Η Samsung παρουσίασε τις Stripe και Band batteries στο InterBattery 2015, στην Σεούλ. Οι μπαταρίες από την ονομασία τους δείχνουν ότι αφορούν στις wearable συσκευές και το μέλλον αυτών. Αν και οι μπαταρίες αυτές είναι αξιοσημείωτες για πολλούς λόγους, ο κυριότερος είναι η ευκαμψία αυτών.

Η Stripe μπορεί να λυγίσει ώστε να ταιριάξει στο περίγραμμα ενός σημείου του σώματος, όπως ο καρπός. Η ευκαμψία που έχει η συγκεκριμένη μπαταρία, είναι παρόμοια με αυτή ενός υφάσματος, επιτρέποντας την χρήση της σε πολλά gadget όπως smart bands, κολιέ, t-shirt αξεσουάρ και παρόμοιες συσκευές. Παρόλο που η Stripe έχει μεγαλύτερη πυκνότητα από παρόμοιες μπαταρίες, είναι μόνο 0.3mm σε πάχος.

Η Samsung όμως δεν έμεινε εκεί, παρουσίασε και την Band Battery, η οποία προσανατολίζεται προς συγκεκριμένα smartwatches. Το σχέδιο της μπαταρίας είναι τέτοιο, που η Samsung αναφέρει ότι μπορεί να μπει στο λουράκι κάθε Smartwatch, δίνοντας έως και 50% μεγαλύτερη χωρητικότητα. Η συγκεκριμένη μπαταρία, ύστερα από 50.000 λυγίσματα έδειξε ότι λειτουργεί ακόμη κανονικά.


Samsung Stripe Battery



Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top