Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για το DLC του Tomb Rider

0
Φαίνεται πως παρότι το Rise of the Tomb Rider έφτασε με αισθητή καθυστέρηση μερικών μηνών στο PC, τουλάχιστον η κυκλοφορία των DLC γίνεται παράλληλα με τις κονσόλες. Μετά το πρώτο DLC για το Tomb Rider, Endurance Mode που κυκλοφόρησε  στις 29 Δεκεμβρίου, και μετά από αυτό το Baba Yaga: The Temple of the Witch τον Ιανουάριο, έρχεται την επόμενη βδομάδα ένα ακόμη  DLC, ονόματι The cold Darkness Awakened. Συγκεκριμένα αυτό θα είναι το τρίτο και τελευταίο DLC για το Rise of the Tomb Rider και η ημερομηνία κυκλοφορίας του ορίστηκε για τις 29 Μαρτίου 2016.

Όπως είναι παράδοση του Tomb Rider όλα τα περίεργα πράγματα να συμβαίνουν στην Ρωσία, το The cold Darkness Awakened διαδραματίζεται στην Σιβηρία, όπου μια παροπλισμένη βάση του Ψυχρού Πολέμου παραβιάζεται, ξυπνώντας ένα είδος ιού που κρυβόταν σε αυτήν. Καθώς ο μικροοργανισμός αυτός απελευθερώνεται στην φύση, προσβάλει στρατιώτες που βρίσκονται κοντά στην βάση αυτήν, μετατρέποντας τους σε αιμοδιψείς δολοφόνους που έχουν παρορμήσεις για σφαγή (μάλλον οι Developers του παιχνιδιού θεώρησαν τον ορισμό Ζόμπι υπερβολικά κοινότυπο).  Η Lara Croft λοιπόν στο DLC αυτό θα πρέπει ακόμη μια φορά να βασιστεί στην εξυπνάδα και τις ικανότητες της, για να σταματήσει την πάθηση αυτή. Το σενάριο αυτό, καθώς και παλιότερες φήμες που κυκλοφόρησαν, υπαινίσσονται πως το The cold Darkness Awakened πρόκειται για κάπου είδους Wave-Based challenge.


Όπως προαναφέρθηκε το The cold Darkness Awakened θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου και, για όσους δεν έχουν το Season Pass, θα είναι στην τιμή των 10$ USD. Ελπίζουμε λοιπόν το τελευταίο αυτό DLC για το Tomb Rider, ένα από τα πιο κλασσικά και επιτυχημένα franchise στην ιστορία του gaming, να μην μας απογοητεύσει, και μέχρι να έρθει η στιγμή που επιτέλους θα το απολαύσουμε, Game On!




πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top