LG 360 CAM: Η πρώτη με πιστοποίηση Google Street View για 360° videos

0





Με την ανακοίνωση της LG 360 CAM κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress την περασμένη εβδομάδα, η LG αναμένει την αύξηση του ενδιαφέροντος για τη δημιουργία και την ανταλλαγή οπτικού περιεχομένου 360 μοιρών με τη χρήση κινητών συσκευών. Με την εισαγωγή προσιτών, φιλικών προς τον καταναλωτή συσκευών όπως το επερχόμενο LG 360 CAM και το smartphone LG G5, η δημιουργία και η ανταλλαγή περιεχομένου 360 μοιρών θα είναι τόσο εύκολη όσο το πάτημα ενός κουμπιού.


Ενώ πολλά τηλέφωνα και πολλές point-and-shoot φωτογραφικές μηχανές έχουν πανοραμική λειτουργία, οι σφαιρικές 360 μοιρών εικόνες και videos δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία περιλαμβάνοντας τα πάντα όπως το έδαφος και τον ουρανό. Με το compact, φορητό μέγεθος και τις υψηλής ανάλυσης εικόνες της, η LG 360 CAM είναι μία από τις πρώτες συσκευές εικόνων η οποία αξιοποιεί την αυξανόμενη τάση της δημιουργίας 360 μοιρών περιεχομένου. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η πρώτη φωτογραφική μηχανή από έναν κατασκευαστή smartphone με την πιστοποίηση του Google Street View και την υποστήριξη του για το Google-backed Open Spherical Camera (OSC) API.

Με τη δωρεάν εγκατάσταση της εφαρμογής Google Street View είτε σε iOS ή σε Android smartphones, οι χρήστες της LG 360 CAM θα είναι σε θέση να αιχμαλωτίσουν εύκολα, να ‘ανεβάσουν’ και να μοιραστούν περιεχόμενο 360 μοιρών απευθείας από το τηλέφωνό τους, χωρίς να χρειάζεται να μετατρέψουν ή να επεξεργαστούν τα αρχεία τους σε κάποια κατάλληλη μορφή που αποτελεί μια χρονοβόρα διαδικασία. Η LG 360 CAM διαθέτει τρία ενσωματωμένα μικρόφωνα και υποστηρίζει την εγγραφή 5.1 channel surround sound. Είναι εξοπλισμένη με μια εσωτερική μπαταρία χωρητικότητας 1,200mAh επιτρέποντας έως και 70 λεπτά εγγραφής video. Με την υποδοχή κάρτας microSD, η κάμερα μπορεί να επεκταθεί έως 2TB.

Όπως δήλωσε ο Charles Arm-strong, Product Manager του Google Street View,
“Η ανακοίνωση της LG 360 CAM σημαίνει πολλά για πάνω από 500 εκατομμύρια χρήστες του Street View και όλους όσοι επιθυμούν να δημιουργούν και να μοιράζονται περιεχόμενο 360 μοιρών. Με την ικανότητά της να δημιουργήσει εικόνες 16MP, η LG 360 CAM θα είναι η ιδανική επιλογή για οποιονδήποτε θέλει να είναι μέρος του διασκεδαστικού 360 μοιρών περιεχομένου”
Ο Kim Hong-joo Kim, President and Head of product planning της LG Mobile Communications Company, πρόσθεσε,
“Μέχρι πρόσφατα, η δημιουργία 360 μοιρών εικόνων και videos απαιτούσαν ακριβό και βαρύ εξοπλισμό κάτι που δυσκόλευε την καθημερινότητα του καταναλωτή. Η LG 360 CAM θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν το δικό τους περιεχόμενο εύκολα και να το μοιραστούν ελεύθερα με έναν τρόπο που ‘θρέφει’ ένα νέο mobile οικοσύστημα στο πλαίσιο του LG Playground”
Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά
  • Κάμερα: 13MP Sensor x 2 (output pixel count 16MP)
  • Capture Modes: 360-degree Spherical / 180-degree Hemispherical
  • Μέγεθος: 40 x 97 x 25mm (without cap)
  • Βάρος: 76.7g (without cap)
  • Ήχος: Microphone x 3 / 5.1 Channel Sound Recording
  • Μπαταρία: 1,200mAh
  • Μνήμη: microSD (up to 2TB)
  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi / Bluetooth
  • Χρώμα: Ασημένιο








πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top