Tencent QQ Watch: Ένα έξυπνο ρολόι για να βρίσκεις το παιδί σου [Video]

0
Η Tencent, ο μεγαλύτερος πάροχος διαδικτυακών υπηρεσιών στην Κίνα (με σχεδόν 1 δισ. ενεργούς χρήστες), αποφάσισε να ασχοληθεί και με την κατασκευή smartwatch για παιδιά, τα οποία θα βοηθούν τους γονείς να ελέγχουν αν είναι ασφαλή.

Ο λόγος για το Tencent QQ Watch, το οποίο διαθέτει οθόνη IPS 1.22” (240 x 240) και σχεδόν αδιάβροχη κατασκευή (πιστοποιημένο στο πρωτόκολλο IP65), ενώ ξεχωρίζει για την πληθώρα λειτουργιών που μπορούν να εκμεταλλευτούν τόσο τα παιδιά, όσο και οι γονείς τους.

Καταρχήν, ο γονιός μπορεί να τοποθετήσει κάρτα SIM για υποστήριξη κλήσεων έκτακτης ανάγκης σε προκαθορισμένο αριθμό με το πάτημα ενός κουμπιού από το παιδί, και φυσικά μπορούν να καλούν οι ίδιοι το παιδί στο smartwatch. Επιπλέον, μπορούν να αποθηκεύσουν έως 16 αριθμούς τηλεφώνου στους οποίους μπορεί να καλεί το παιδί όποτε θέλει (αλλά όχι με το κουμπί SOS).

Δεύτερη σημαντική λειτουργία είναι ο εντοπισμός της ακριβής θέσης του παιδιού. Για να γίνει αυτό συνδυάζονται δεδομένα από 5 διαφορετικές πηγές: Την κάμερα 0.3MP, την κεραία WiFi, τον αισθητήρα βαρύτητας, το GPS και το LBS. Ο υπολογισμός της θέσης γίνεται με ακρίβεια 7m (σύμφωνα με την εταιρεία) και απαιτείται η εγκατάσταση της σχετικής εφαρμογής για συσκευές Android ή iOS. Στα υπόλοιπα προσθέστε βηματόμετρο, μετρητή θερμίδων, ιστορικό διαδρομής, ξυπνητήρι, εφαρμογή για chat κ.ά.

Το Tencent QQ Watch πωλείται κανονικά σε τιμή €112.38, αλλά μπορείτε να λάβετε έκπτωση 51% αν αφήσετε το σχόλιο σας σε αυτήν την ειδική υποσελίδα.


       






πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top