Η AOC παρουσιάζει την πρώτη Premium Gaming οθόνη της σειράς AGON

0
Η AOC παρουσίασε πρόσφατα την premium σειρά gaming οθονών AGON. Το πρώτο μοντέλο της σειράς, το AG271QX είναι εξοπλισμένο με ένα εξαιρετικά γρήγορο TN panel σε μοναδική ανάλυση 2560 x 1440 pixels. Η οθόνη προσφέρει ιδιαίτερα ομαλές εικόνες με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, χρόνο απόκρισης 1ms και τεχνολογία Adaptive-Sync (συμβατή με FreeSync™, εμβέλειας 30-144 Hz) που μειώνει το τρεμόπαιγμα και το σκίσιμο της εικόνας ενώ εστιάζει στην καλύτερη δυνατή απόδοση gaming.

Οι gamers που παίζουν ανταγωνιστικά εκτός από γρήγορες και ομαλές εικόνες, αναζητούν εντολές για άμεση εκτέλεση και τέλεια θέαση ανά πάσα στιγμή. Η λειτουργία AOC Low Input Lag απενεργοποιεί την επεξεργασία της εικόνας στην οθόνη επιταχύνοντας την εντολή μέσα από το ποντίκι, το πληκτρολόγιο και το gamepad για άμεση δράση. Αντιθέτως, το Shadow Control της AOC επιτρέπει στους gamers τη γρήγορη προσαρμογή της αντίθεσης μεταξύ των πολύ σκούρων και φωτεινών περιοχών χωρίς να κινδυνεύει η ποιότητα των ενδιάμεσων περιοχών στην υπόλοιπη οθόνη.

Οι ανταγωνιστικοί gamers αναζητούν επίσης την τέλεια εργονομία με βολικές λειτουργίες για την προσαρμογή της οθόνης. Η εργονομική βάση της οθόνης AOC AGON προσφέρει μεγάλη άνεση επιτρέποντας την προσαρμογή του ύψους, της περιστροφής και της κλίσης της οθόνης, ενώ διαθέτει ακριβή κλίμακα ώστε οι gamers να μπορούν να ανατρέξουν σε προτιμώμενες ρυθμίσεις. Ακόμα περισσότερη άνεση προσφέρει η τεχνολογία Flicker-Free και η λειτουργία Low Blue Light της AOC, που μειώνουν την κόπωση των ματιών σε παιχνίδια μακριάς διάρκειας. Οι ρυθμίσεις αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά μιας οθόνης και οφείλουν να είναι έχουν εύκολη πρόσβαση. Αυτό ακριβώς προσφέρουν στους gamers οι ευπροσάρμοστες gaming προεπιλογές. Η οθόνη AOC δεν παρέχει μόνο μεταβλητές προεπιλογές Game Mode, άλλα προσφέρει επιπλέον τη λειτουργία AOC QuickSwitch Controller, επιτρέποντας στο χρήστη να αλλάζει εύκολα λειτουργίες και να προσαρμόζει τη φωτεινότητα, την αντίθεση και άλλα χαρακτηριστικά gaming.

Η premium οθόνη gaming AOC AGON AG271QX, που απευθύνεται σε ανταγωνιστικούς gamers, θα είναι διαθέσιμη τον Ιούνιο 2016 στην ενδεικτική τιμή των €599.




 






πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top