Civilization VI: Ανακοινώθηκε επίσημα, έρχεται τον Οκτώβριο με μεγάλες αλλαγές [Video]

0
Αφού μας πήγε μια βόλτα από το Διάστημα με το Civilization Beyond Earth, ο θρυλικός δημιουργός Sid Meier αποφάσισε να επιστρέψει τη δημοφιλή σειρά στη Γη και θα το κάνει με το Civilization VI που θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου 2016 για Windows PC.

Το Civilization VI έρχεται 6 χρόνια μετά την κυκλοφορία του κορυφαίου, ίσως, Civilization V και σύμφωνα με τον αρχισχεδιαστή Ed Beach, έχουν γίνει αρκετές αλλαγές που θα αντιληφθούν άμεσα οι gamers και θα κάνουν το gameplay πιο ευχάριστο και απρόβλεπτο. Για παράδειγμα, παραδέχτηκε ότι στο CIV V υπήρχαν συγκεκριμένες “συνταγές” επιτυχίας και στόχος τώρα είναι να μην υπάρχει τέτοιου είδους προβλεψιμότητα.

Στο νέο επεισόδιο, έχει αλλάξει ριζικά ο τρόπος χτισίματος των πόλεων. Στα προηγούμενα απλά τοποθετούσες την πόλη επάνω σε ένα σημείο του χάρτη και όλα τα επιπλέον χτίσματα (στρατόπεδα, βιβλιοθήκες, εργαστήρια κλπ.) τοποθετούνται αυτόματα στο κέντρο της. Τώρα, όμως, θα υπάρχει διαχωρισμός των πόλεων σε περιοχές όπου θα ορίζει ο χρήστης τι θα χτίζεται σε αυτές. Ανάλογα, φυσικά, με τις επιλογές του θα επηρεάζεται και η παραγωγικότητα σε κάθε τομέα (π.χ. αν χτίσεις ένα πανεπιστήμιο κοντά στο βουνό, τότε θα έχει νόημα να τοποθετήσεις και ένα τηλεσκόπιο για τους επιστήμονες εκεί κοντά για ακόμη μεγαλύτερη απόδοση στην έρευνα). Επομένως, έχουμε και city building μέσα στο Civilization VI.

Νέα προσθήκη είναι και η εμφάνιση δέντρου με σχετικά θέματα έρευνας, έτσι ώστε ο πολιτισμός να ακολουθεί λογικά βήματα εξέλιξης, η μελέτη των οποίων θα μπορεί να επιταχυνθεί με tech boosts. Για παράδειγμα, αν ο χρήστης χτίσει μια πόλη με πρόσβαση στη θάλασσα τότε θα ενισχύεται αυτόματα η έρευνα που πραγματοποιεί για την ναυσιπλοΐα κλπ.

Άλλη μεγάλη αλλαγή είναι η ενίσχυση των στρατιωτικών τμημάτων με ειδικές μονάδες για καλύτερα αποτελέσματα απέναντι σε συγκεκριμένες προκλήσεις. Για παράδειγμα, μια μονάδα τεθωρακισμένων μπορεί να ενισχυθεί αντιαρματικά όπλα, έτσι ώστε να είναι πιο αποτελεσματική απέναντι σε αντίστοιχη εχθρική μονάδα.

Μέσα στους επόμενους μήνες θα δούμε πολύ υλικό και θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε πολλά από τα νέα στοιχεία για το Civilization VI.






CivilizationVI_19
CivilizationVI_17
CivilizationVI_16 




Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top