Xiaomi Mi Drone: Επίσημο το quadcopter της εταιρείας με ενσωματωμένη 360° 4K κάμερα [Video]

0
Η Xiaomi βλέπει ότι υπάρχει ψωμάκι στην κατηγορία των drones και αποφάσισε να κατασκευάσει το δικό της Mi Drone, το οποίο παρουσίασε επίσημα πριν από λίγη ώρα. Το Xiaomi Mi Drone είναι ένα quadcopter με ενσωματωμένη 360º 4K κάμερα και τηλεχειριστήριο που εκμεταλλεύεται την οθόνη των Mi smartphones σαν οθόνη.


Από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Xiaomi Mi Drone είναι το γεγονός ότι ο χρήστης μπορεί να το αποσυναρμολογήσει στα διάφορα κομμάτια του, αφαιρόντας την κάμερα, την μπαταρία (5100mAh, αυτονομία πτήσης 27 λεπτών) και ξεχωριστά κάθε έναν ρότορα για εύκολη επισκευή ή αντικατάσταση.

Ο πρόεδρος της Xiaomi, Lei Jun, δήλωσε ότι έχουν αφιερώσει σχεδόν 7 χρόνια έρευνας και έγιναν περισσότεροι από 30 επανασχεδιασμοί για να καταλήξουν στο σημερινό αποτέλεσμα. Το Xiaomi Mi Drone διαθέτει σύστημα σταθεροποίησης τριών αξόνων, έχει βάρος μόλις 140gr και διαθέτει αυτόματο πιλότο για επιστροφή στον χρήστη με το πάτημα ενός κουμπιού!

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή του.


Update: Θα κυκλοφορήσει και φθηνότερη έκδοση με κάμερα ανάλυσης 1080p σε τιμή 2499 yuan (περίπου €340), ενώ η έκδοση με κάμερα 4K θα κοστίζει 2999 yuan (περίπου €410).

Update 2: Μαθαίνουμε, επίσης, ότι θα ξεκινήσει από σήμερα 26 Μαΐου διαδικασία χρηματοδότησης μέσα από την εφαρμογή Mi Home. Οι πρώτες αποστολές σε beta testers θα γίνουν τον Ιούλιο.









πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top