Σκηνικό Αποκάλυψης: Βροχή Μετεωριτών στη Ρωσία με 102 τραυματίες - Συγκλονιστικά βίντεο!

0
Πρωτοφανής βροχή από μετεωρίτες προκάλεσε βίαιες εκρήξεις στα χαμηλά στρώματα της ατμόσφαιρας πάνω από τα Ουράλια και περιοχές της κεντρικής Ρωσίας το πρωί της Παρασκευής. 

Οι περισσότερες αναφορές, έστω και συγκεχυμένες, έρχονται από την περιοχή Τσελιάμπινσκ ενώ ιατρικές πηγές μιλούν για τουλάχιστον 102 άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, οι περισσότεροι με τραύματα που προκλήθηκαν από τα σπασμένα τζάμια.


«Σημειώθηκε βροχή μετεωριτών. Ενας μετεωρίτης εξερράγη πάνω από την περιοχή του Τσελιάμπινσκ. Από το ωστικό κύμα έσπασαν τα τζάμια σε πολλές περιοχές» δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Ιρίνα Ρόσιους. Ωστόσο, δεν υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων για το τι συνέβη ακριβώς, καθώς έτερος εκπρόσωπος του υπουργείου ταυτίζονται ανέφερε στο Ιντερφαξ ότι επρόκειτο για έναν μετεωρίτη.






Το ρωσικό RT υποστηρίζει, επικαλούμενο ανώνυμη στρατιωτική πηγή, ότι ο μετεωρίτης επλήγη από τα συστήματα ρωσικής αεράμυνας και έσπασε σε κομμάτια κατά την πτώση του -αναφορά που δεν επιβεβαιώνεται ακόμη. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ορισμένοι τραυματίες σε σχολείο του Τσελιάμπινσκ ενώ κάτοικοι της περιοχής κάνουν αναφέρουν ότι ένιωσαν το έδαφος να τρέμει, είδαν τζάμια να σπάνε ενώ πανικός δημιουργήθηκε και από τους συναγερμούς των αυτοκινήτων που χτυπούσαν ακατάπαυστα κατα τη διάρκεια της πτώσης. Τα απομεινάρια των αντικειμένων που έπεσαν, είναι εμφανή στο Εκατερίνενμπουργκ, περίπου 200 χλμ νοτιοανατολικά του Τσελιάμπινσκ, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο Reuters.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top