Το... ασύρματο παγκάκι

0
Ακριβώς αυτός ήταν ο σκοπός της "ePlaza" ενός διαγωνισμού πρωτότυπων ιδεών που πραγματοποιήθηκε στο Γιέζι της Ιταλίας, η δημιουργία ενός συστήματος που θα μας επιτρέπει να καθόμαστε και να προσαρμόζεται στις ανάγκες του μοντέρνου πολίτη.

Ο νικητής του διαγωνισμού ήταν το τεχνολογικό παγκάκι με την ονομασία "Wi-Bench" και το δημιούργησε ο αρχιτέκτονας Τομάζο Ταβάνι (Tommaso Tavani).

Το πρωτότυπο παγκάκι είναι σχεδιασμένο για να εκμεταλλεύεται την ασύρματη τεχνολογία και ταυτόχρονα να κάνει εύχρηστους τους δημόσιους χώρους αυξάνοντας ταυτόχρονα την αισθητική τους.

Στο τεχνολογικό παγκάκι ο πολίτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή ή το τάμπλετ και το κινητό του για να συνδεθεί στο διαδίκτυο, ενώ σε αυτό περιλαμβάνεται ένα ενσωματωμένο φωτοβολταϊκό σύστημα ικανό να φορτίσει τις μπαταρίες.

Οι γραμμές του είναι λιτές και καθαρές και από αισθητικής άποψης είναι ένα σύμβολο απλότητας και ομορφιάς όσο και λειτουργικότητας. Είναι φτιαγμένο από οικολογικά υλικά, ενώ καθαρίζεται εύκολα και αντέχει στην ατμοσφαιρική ρύπανση όπως και στα χτυπήματα.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top