Μηνύσεις από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε αστυνομικούς για τα επεισόδια στο γραφείο του Μέργου

0

 

Μηνύσεις κατά των αστυνομικών, που όπως καταγγέλλουν τους χτύπησαν, θα καταθέσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος και Κώστας Μπάρκας, με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν κατά τη διάρκεια της συμβολικής κατάληψης που πραγματοποιήθηκε στο ακαδημαϊκό γραφείο του Γ.Μέργου από μέλη της νεολαίας του κόμματος του κ.Τσίπρα.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Κώστας Μπάρκας κατήγγειλε πως χτυπήθηκε βίαια από τους αστυνομικούς, παρά το γεγονός ότι τους έδειξε τη βουλευτική του ταυτότητα.
«Δείξαμε τις βουλευτικές μας ταυτότητες και ζητήσαμε να συναντηθούμε με τον επικεφαλής της διμοιρίας, δεν υπήρχε κανείς, δεν μας είπαν τίποτα και φόρεσαν τις μάσκες τους και άρχισαν να μας κλωτσάνε να μας χτυπάνε. Με ρίξανε κάτω, μας κλωτσάγανε, ενώ τους λέγαμε ότι είμαστε βουλευτές. Μας βρίζανε χυδαία και έριχναν χημικά σε ξένο χώρο» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπάρκας.
«Αυτά τα οποία συνέβησαν σήμερα το πρωί είναι πρωτοφανή και παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές εποχές αυτής της χώρας. Δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εδάρησαν χυδαία από τα ΜΑΤ με γροθιές και κλωτσιές, παρόλο που είχαν επιδείξει τις  βουλευτικές τους ταυτότητες» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Λαφαζάνης, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως «βάζει τα ΜΑΤ, τα χημικά, την καταστολή πάνω από τη Βουλή».
Με αφορμή αυτά τα γεγονότα, ένταση επικράτηση στη Βουλή μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης με δηλώσεις από όλες τις πλευρές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top