Δύο νέα παπιά από την Kawasaki

0

Δύο νέα παπιά από την Kawasaki

Η Kawasaki επιστρέφει δυναμικά σε έναν γνώριμο για την ίδια χώρο με δύο νέες προτάσεις για την καθημερινή μετακίνηση.
Τα Kaze 115 και Athlete 125 αποτελούν εξ ολοκλήρου νέες προτάσεις σε μια αγορά που αναπτύσσει διαρκώς τα μερίδιά της.
Το Kaze 115 αποτελεί συνέχεια για το bestseller παπί της Kawasaki και διατίθεται σε δύο εκδόσεις. Στην S που φορά αλουμινένιους τροχούς και στην R που φορά ακτινωτούς.
Σε συνδυασμό με τους χρωματισμούς και τα επιθετικά γραφικά το νέο παπί της Kawasaki αποτελεί ελκυστική επιλογή για τις αστικές μετακινήσεις, με νεανικό ύφος και σπορ διάθεση. Με προσοχή στη λεπτομέρεια, διαθέτει ισχυρό κινητήρα, αλλά και νέες σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις
Το KSAI - KawasakiSecondaryAirInjectionSystem (KSAI) φροντίζει για την «καθαρότητα» των καυσαερίων, ενώ το KACR - KawasakiAutomaticCompressionRelease, διευκολύνει την εκκίνηση.
Ο αερόψυκτος κινητήρας των 112 κ.εκ. αποδίδει 8,5 ίππους / 8000 σαλ, η τροφοδοσία γίνεται με ένα συμβατικό καρμπυρατέρ KEIHINPB18, ενώ το κιβώτιο είναι τυπικό «παπιού», ημιαυτόματο με 4 σχέσεις.
Το βάρος του Kaze 115 είναι αρκετά χαμηλό, στα 104 κιλά κενό, ενώ το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα «μόλις» 4,4 λίτρα.
Το Athlete 125 στόχο έχει νακαινοτομήσει συστήνοντας μια νέα κατηγορία στην Ελληνική αγορά. Η κατηγορία MotoCub συνδυάζει την αξιοπιστία και την ευχρηστία ενός παπιού με τη μηχανική και λειτουργική υπεροχή μιας μοτοσυκλέτας.
Το πρώτο Moto-Cub της Kawasaki συνδυάζει τις αρετές μιας μοτοσυκλέτας με το ήδη γνώριμο μηχανικό σύνολο ενός Kawasaki παπιού 125cc. Το τιμόνι είναι τύπου clip-on, τοποθετημένο χαμηλότερα, το τηλεσκοπικό πιρούνι είναι σε κοινή θέα, ενώ πίσω διαθέτει ανάρτηση unitrack με μονό αμορτισέρ.
Τα φρένα έχουν δίσκους εμπρός και πίσω, το ντύσιμο πιο λιτό και με εμφανώς σπορ διάθεση. Το ντεπόζιτο καυσίμου είναι πιο εύκολα προσβάσιμο καθώς βρίσκεται στο μπροστινό κεντρικό τμήμα, εκεί όπου συνήθως βρίσκεται και στις μοτοσυκλέτες, καλλυμένο από ένα καπακι με κλειδαριά.
Η μετάθεση του ντεπόζιτού στη θέση αυτή, δίνει μεγαλύτερη χωρητικότητα (5,2 λίτρα) ενώ απελευθερώνει ένα αξιόλογο διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης κάτω από την σέλα. Μία ακόμη καινοτομία που παρουσιάζεται στο νέο μοντέλο της Kawasaki είναι το DFLS (DoubleFilterLubricationSystem) το οποίο προσφέρει ικναοποιητικότερο φιλτράρισμα του λαδιού και συνεπαγωγικά την μακροζωία του κινητήρα.
Ο κινητήρας του Athlete είναι συγγενής του Kaze με ελαφρά μεγαλύτερη διάμετρο εμβόλου (46 mm έναντι 43) που ανεβάζει τον κυβισμό στα 125 κ.εκ. Η τροφοδοσία είναι ίδια (KEIHINPB18) όμως ο κυβισμός και η αυηξνμένη συμπίεση (9,8 έναντι 9,5 του Kaze) ανεβάζουν την απόδοση στους 10 Hp / 8000 σαλ.
Οι συνολικές διαστάσεις είναι ελάχιστα μεγαλύτερες από του Kaze (μεταξόνιο 1.240 mm έναντι 1.230), το βάρος όμως παραμένει το ίδιο, στα 104 kg κενό.
Οι τιμές των μοντέλων είναι:

Μοντέλο
Χρώματα
Τιμή
KAZE 115 R
Πράσινο
€ 1.880
KAZE 115 S
Πράσινο(lime), Μαύρο, Κόκκινο
€ 1.980
ATHLETE 125
Πράσινο (lime)
€ 2.290


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top