Ξεπέρασε το ρεκόρ δημοσιεύσεων του Τwitter η κινεζική εκδοχή του

0

 Ξεπέρασε το ρεκόρ δημοσιεύσεων του Τwitter η κινεζική εκδοχή του  

Το Sina Weibo, η κινεζική εκδοχή του Twitter, ξεπέρασε το ρεκόρ δημοσιεύσεων ανά λεπτό που κατείχε το Twitter. Κατά τη διάρκεια του πρώτου λεπτού του νέου κινεζικού έτους, έφτασε τα 731.102 posts, ξεπερνώντας το αντίστοιχο ρεκόρ τού Twitter.
Aκόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός, ότι 34.997 posts δέχθηκε η κινεζική υπηρεσία το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο έλευσης του Νέου Έτους, όταν το Twitter<…>
είχε λάβει 33.388 tweets το πρώτο δευτερόλεπτο του 2013.
Το Sina Weibo έχει παραπάνω από 400 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, ενώ φαίνεται ότι το γεγονός πως οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν τα σχόλια τους σε απάντηση των updates (tweets), λειτουργώντας όπως ένα blog, συνέβαλε στην δημιουργία αυτού του μεγάλου αριθμού δημοσιεύσεων.
Όλα αυτά, ενώ η Sina δέχεται μεγάλη πίεση από τις ανταγωνίστριες εταιρείες και ενώ έχει να αντιμετωπίσει μεγάλη κρατική παρέμβαση.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, πως η κινεζική εταιρεία είχε υποχρεωθεί να αναστείλει τη δυνατότητα να αναρτούν σχόλια οι χρήστες, έπειτα από απόφαση των αρχών ότι η υπηρεσία είχε ενθαρρύνει την διάδοση φημών πραξικοπήματος. Επίσης η Sina αναγκάστηκε να εισαγάγει την υποχρεωτική επαλήθευση του ονόματος των χρηστών, σε μια προσπάθεια να τους κάνει να ευθύνονται για το περιεχόμενο που αναρτούν.

Πηγή: e-pcmag.gr
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top