Ultra Street Fighter IV

0
Πέντε νέοι χαρακτήρες ανεβάζουν τον αριθμό στους 44. Διαθέσιμο στα μέσα του 2014, πριν το επερχόμενο EVO Championship. [UPDATE]

Κατά τη διάρκεια του Evolution Championship Series, του διάσημου αμερικάνικου τουρνουά για video games, ανακοινώθηκε από την Capcom πως στις αρχές του νέου έτους θα προστεθούν πέντε καινούριοι χαρακτήρες με τον έναν από αυτούς να αποτελεί μία εντελώς νέα προσθήκη. Πιο συγκεκριμένα οι Rolento, Poison, Hugo και Elena έρχονται να πραγματοποιήσουν την επανεμφάνισή τους, έπειτα από το πολύ καλό Street Fighter X Tekken, αλλά και να προσφέρουν αναμνήσεις από το κλασικό Final Fight ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί οποιαδήποτε πληροφορία για τον καινούριο χαρακτήρα.

Επιπροσθέτως θα διατεθούν έξι νέα επίπεδα καθώς επίσης θα γίνουν διάφορες ρυθμίσεις στις κινήσεις των χαρακτήρων ώστε να υπάρχει καλύτερη εξισορρόπηση στις δυναμικότητές τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ευρωπαϊκή τιμή διάθεσης, εντούτοις, πάντα σύμφωνα με την Capcom, γνωρίζουμε πως η τιμή των προαναφερθέντων προσθηκών και βελτιώσεων θα ανέρχεται στα 15 δολάρια (λογικά 15 ευρώ για την Ευρώπη). Επιπλέον, οπως είναι φυσικό, η Capcom θα προσπαθήσει να ελκύσει και νέους αγοραστές καθώς θα διαθέσει μία νέα πλήρη έκδοση, που θα περιλαμβάνει τα παλιότερα και καινούρια DLC, προς 40 δολάρια (αντίστοιχα αναμένεται προς 40 ευρώ για την Ευρώπη).


[UPDATE] Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η νέα έκδοση της δημοφιλούς fighting σειράς θα έχει την ονομασία Ultra Street Fighter IV και θα περιέχει συνολικά 44 μαχητές, συμπεριλαμβανομένων των νέων μαχητών.

Δημοσιεύθηκε το πρώτο τρέιλερ του Ultra Street Fighter IV.




Στο παραπάνω τρέιλερ η Capcom έρχετε να δώσει μία πρώτη γεύση από τους τέσσερις επανερχόμενους μαχητές που αποτελούνται από τους Rolento, Poison, Hugo και Elena (τους οποίους μπορείτε να δείτε και στις νέες εικόνες της image gallery). Αναφορικά με τον ολοκαίνουριο πέμπτο μαχητή φαίνεται πως θα πρέπει να περιμένετε λίγο διάστημα ακόμα μέχρι να γίνει η σχετική ανακοίνωση.

[UPDATE 18/11/2013] H Capcom ανακοίνωσε ότι το Ultra Street Fighter IV θα κυκλοφορήσει στο διάστημα μεταξύ του Απριλίου και του Ιουλίου του 2014. Στα coin 'ops της Ιαπωνίας θα διατεθεί στις αρχές του Απριλίου, ενώ στην Δύση θα το δούμε πριν το επόμενο EVO Championship, το οποίο θα λάβει χώρα στις 11 Ιουλίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του Capcom Unity. Η έκδοση αυτή θα είναι ψηφιακή, καθώς για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την retail διάθεσή της. Είναι γεγονός πάντως πως το Ultra Street Fighter IV αναμένεται με αγωνία, καθώς έχουν προστεθεί νέα συστήματα μάχης και συγκεκριμένα τα Ultra Combo Double και Red Focus Attack, όπως σας ενημερώσαμε σε σχετικό άρθρο μας.

Να σημειωθεί ότι όσοι έχετε προμηθευτεί το Street Fighter IV ή το Super Street Fighter IV: Arcade Edition θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε upgrade ψηφιακά στο Ultra Street Fighter IV. Αντίθετα όσοι αγοράσετε την retail ή την ολοκληρωμένη download έκδοση αντίστοιχα θα αποκτήσετε πρόσβαση εντελώς δωρεάν σε όλες τις εμφανίσεις των μαχητών που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν ως DLC.

To Ultra Street Fighter IV θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 για PC, PS3 και Xbox 360.

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top